返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
4 r* c8 e/ [" Z7 c: w. x3 L大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
7 d' j/ X1 r7 L2 h" V' ~外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
0 q, I9 [* L( x. t6 p* ztb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
# g- @* d9 H* u1 F8 M) k
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
; n* ]" g/ l6 W+ O: {9 e5 ?4 c# U* @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
5.39.217.76# U4 {4 H" B/ @2 D: J4 Y
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
/ C" t( c  {. k4 t% vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
5.39.217.76+ r& A& K  ~0 [0 }; J6 G
5.39.217.76$ G: G# W* D8 f
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
tvb now,tvbnow,bttvb) Y- h2 [: l7 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 |2 s  w. F. j- k* ^( z/ ?5 B( ?* N
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
7 w5 R+ h! c7 m7 s  K4 b* X4 R- p大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! @: a$ l7 c8 ~8 N% l3 K) ~
係呀?唔記得晒添。5.39.217.763 T9 b* l# `: l7 T  ?! N
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?

7 Q5 o$ u1 z% R7 B  n$ ?1 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。5.39.217.76% s: B+ X$ t3 w0 A  S. n! j

4 ]" I) ], y9 d. ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
' ~! X: L& D( {3 u! O  {5.39.217.76
" R% x: `8 y9 r1 B5.39.217.76一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: X1 W4 x; @+ M其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
6 Q% i# S5 n0 c- a3 n  I! [! A" rtvb now,tvbnow,bttvb, m' P3 F( C6 w: d4 `6 |
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
0 U0 j  o1 T3 m公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) s: y# ^9 ]' F$ c# Y9 K
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
tvb now,tvbnow,bttvb3 E  _4 C4 \' D: N8 W
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
4 w9 }. d- x' y/ k8 m1 Atvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
) u" W- k) x6 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: I0 u: R5 j1 e  B% vtvb now,tvbnow,bttvb係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。公仔箱論壇7 D3 s4 i5 z4 w: M  |: T/ q/ s
公仔箱論壇* V- C6 c- K: E1 d/ |3 B
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
0 a  }0 V3 _4 G+ Q- e9 J/ hb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
4 ?9 ~4 O. x7 C- p公仔箱論壇使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.