返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
! }! q* g  |9 c, {, }) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.: B- R* J/ S  I
2932322tvb now,tvbnow,bttvb# ^% L9 R; b1 C% T

! N. I6 l5 }$ v$ z" R
* ^# y. v8 F4 b: M4 e! {leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P7 D( F  _& \) [0 G, |

I  j1 w. W9 X. G公仔箱論壇不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
5.39.217.76# \- y6 w) z: r4 o3 G5 y8 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 `# N- ]3 A7 ~: l; ~. E
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地" Y6 {- Z! B7 N& l) w' g
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
/ N* g$ z' s, h3 b7 u; G  z
男人到30歲後會開始脫髮... 5.39.217.76: b9 G( X" r* _) H& ?
還是不明白為什麼女性髮型!
, W' o3 x  }( I' E男人到30歲後會開始脫髮... 5.39.217.76' F) P4 y* y- w# A3 p3 C
還是不明白為什麼女性髮型!
  _# A1 i. W2 K' S1 |/ O9 H2 Utvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
. Z4 M, t1 \. l, _4 L係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb0 A: D/ s' x2 U$ l+ t2 m
5.39.217.760 Q* `9 X. M' x: }' o
tvb now,tvbnow,bttvb! x# L5 ]( v, L  X& F/ u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D7 y) r3 _' Y  I/ m: O
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地7 P9 q/ C' N$ t' C4 M7 y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ @9 ~9 n- W& |) a
tvb now,tvbnow,bttvb% H5 D) a. y3 r/ B9 N3 y
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 [# f! a0 P2 [9 X- _, C7 ]阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {! h7 \; _. G: a( l7 g! }: E/ E, c
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
0 `( I6 Q7 Q- V3 g
我諗唔會啩,又爭家產呀?
& d) N  Q: E; V' C1 x. }$ ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~) K3 V& Y  N) _! ~8 z
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無: p# w3 d( H& t8 z# [2 U) P
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
* G0 K  o6 G( R3 t, S3 H3 Y貓姐要求好高咁噃。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \" B2 l) H# @1 V$ [
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?" R( x3 _7 ~  V' I
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
4 j. c1 G; R. r5 N3 a- l, T
2 x) U( v8 a0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...  `5 C4 E8 q0 m8 Q) |5 j& }0 ^
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
- K$ v8 v" O( X- T( h; Y! R

4 d# L* }& s) }$ `& b3 m) u8 Wtvb now,tvbnow,bttvb可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 z, K% \* }6 ~- ytvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?
; A7 G- s7 K% ?# W. Aleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
3 n# |/ c0 \7 j5 I! c6 V5.39.217.76不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 公仔箱論壇: v% d. q1 s: M
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。