返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇# @, ], ]( c0 V4 ^$ ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k$ @4 G, H" z- W" x. A

% J1 A. j7 q( r6 V0 y反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
( \/ t+ P$ I: g2 |; m* H6 V' z& J$ H5.39.217.76公仔箱論壇) m+ `; Q" b$ J6 z* }& ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E+ Z2 Z6 G6 x$ c
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
( Y  R7 s( i! T' m" w/ Wmnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# X' W6 t9 |1 S  H$ W# M8 |
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
1 x9 K0 b: }  t- d( Q! j9 G2 n7 @2 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
8 u, I5 J3 L  _; k3 N, p! M5.39.217.76哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
% C) d" r1 C/ }2 |' Y6 Xtvb now,tvbnow,bttvb不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
3 a6 f2 l& q# ]2 b6 S9 X+ b
& S& R3 g  t5 s& H  r6 ~; o% |
( g9 B1 y9 y/ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J; }7 g0 D+ R; a0 K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇公仔箱論壇% c+ i7 M" N' i2 Y8 m, D* O4 b9 d
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
9 ~  G6 L* j! c' e( X6 f, Wtvb now,tvbnow,bttvb將來無聊可能會看tvb now,tvbnow,bttvb* F1 J; h/ Q5 d/ c% M+ y/ Q# Y; g9 f
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
' K* y" e; \( p( I9 y& k: \5.39.217.76) B9 V) X8 B" k& _
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
; \9 A+ \5 D  g' Q9 I- o0 ^
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
9 [1 r( T! s( V8 ]2 j$ W6 [tvb now,tvbnow,bttvb不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
. a; ^* `' J8 D" N( |% ?, c5.39.217.765 C- ?5 y  p9 M1 x( U5 z
% h. o* Q9 v6 |, u6 \6 k! t
. w- Y9 \: \5 w" n8 K! E: ^) b- ^0 A2934218
: L' U& G& {  Q0 M% i# c, Nleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
$ X  W  @4 {  Ftvb now,tvbnow,bttvb
& c: E8 x! Y( y- i, k. Q8 t4 I7 O5.39.217.76睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O. @* B2 e! s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W! n# d* m. q+ P2 x$ s! q- Z# ?
) J9 p! {9 p: l' q7 D, Q; L  H
/ G; ?0 O* v% P8 ?3 B有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛* X  t$ H3 G1 y$ u7 O0 `
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
0 v: s- P3 X& N  M1 {& R+ e% k  \

; W4 y9 g+ w0 L1 [' ~' R丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件