返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
& h" @7 A: L" Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
# A/ z0 i0 o  B+ n: P% @) C6 ^我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
& W- i' o  y3 k' d& e3 E" H5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
% c/ @+ A" Q# r% h1 T4 }3 w. O$ ]! X  |/ d公仔箱論壇
: Q; r' Y) n/ z3 S公仔箱論壇
- f9 e3 z2 n' b# T) y2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
. l; D  D! l" H6 [3 S1 L& K% g/ E& z9 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" @+ R) \' _# F) S) R5.39.217.76我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
# F3 Q' H- b5 u2 M' H9 O2 ^mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
' y, a0 `" p4 u/ c2 y
3 _3 X  F  K1 W3 v希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
  O5 V3 j; s! p* B6 ~- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! I9 r% \  x2 F4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 d% O- x8 F: |: Q, l% b6 k$ A
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
$ Z8 ?$ C- I# i! G" J) Z, X9 Ltvb now,tvbnow,bttvb! j/ f! U4 b7 R* ?# j+ s- b
tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
+ t' g, H, ~1 _# b( U2 a6 C# _5.39.217.766 ?( }# l7 ~/ Z6 q0 B
仲有好多... 例如估到高ling一定會死
# O- @' H8 H$ m. @5 N' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
* @+ V! Z' p  o; E- Q1 k5.39.217.76
7 ?4 r* Z: _+ _) F& R# |所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
tvb now,tvbnow,bttvb! L, W5 a* q: U$ z1 J  d& C
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
& m  l% V* b9 P2 X公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
- z6 r' d+ g7 X3 Y睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
" J; C" G8 R: B2 Q; z6 Umnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
; M, J! x$ X: O* Q) y
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........5.39.217.766 p4 U8 Q, l7 b9 L. s$ A
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........公仔箱論壇# ^3 p3 E8 {1 g2 J  y
leekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
% y* f, A* X" z

5 a1 v- Q7 N9 K唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
% X# s6 L4 K! \$ p4 p/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: A( v8 E4 B- l$ K! J5.39.217.76我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦tvb now,tvbnow,bttvb* {- C) O, {- |( h2 N4 I
最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...公仔箱論壇3 k2 G- f$ x/ F  [( Y
: X7 r$ r0 x1 z. t* E, H9 g" b2 Q, V* k
發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...
- V0 M; j9 M0 H1 z- P5.39.217.76
3 I# S2 Z$ y$ b0 U9 a; g四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。tvb now,tvbnow,bttvb8 M% T4 K' B( ~2 {) W" W" H" O

' `  E1 D) h7 J' p/ n' L* T/ z0 |* B5.39.217.76 無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆