返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 I/ p1 _; r( J
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
. k) ^( f/ r, P9 J8 ~% C  a 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
2 @- Z* H( ^% B8 I& T4 q5 Ctvb now,tvbnow,bttvb 公仔箱論壇1 X, w9 `+ K9 o/ Z# o; c- y2 c
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
! p! ?* [) y! N& K9 v5.39.217.76
9 S  ?# J5 j' F' C) ]唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......5.39.217.765 d6 Q; q6 S6 D% [5 E! W* D

! A9 ^- v0 W/ z/ f: ]9 o2 n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# B4 b. E$ y& A1 _; r8 F
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
5.39.217.76; u( N+ j& m# O$ w4 R9 d
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。5.39.217.76& m) v" ?2 K4 w3 f: x, Y

9 d5 Y9 w" L, V) P0 D& }' |: I8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
* d3 T, K2 \8 b6 F8 v  y  Q- I公仔箱論壇
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...公仔箱論壇& W& P7 u+ F8 ?
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
' M2 X- s6 L, b4 e7 W5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb" i$ p: {3 t( h/ z& g
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
, D* h  r+ e) }7 B/ \& b& g% vtvb now,tvbnow,bttvb清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
5.39.217.767 Z" W9 j) I) _
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
3 Q0 b4 m9 S# ?' U/ F# z5 z1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
5 H6 U/ p0 e* S$ ~公仔箱論壇演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯tvb now,tvbnow,bttvb0 n0 U+ c! h" a5 h# I
演技真係好好tvb now,tvbnow,bttvb& v! s! K1 L" A6 L1 [
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
5.39.217.76' a) g3 m( ?, I' ]( i! D+ Q

; n! A  o3 U2 R1 p1 y5.39.217.76我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
. o6 C; A5 i& V* @' }公仔箱論壇
* e4 o: B3 C  D9 b
熟女嘉欣
' c8 b6 W; c! `& R9 E+ R! X8 |joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
* t# \4 _' J# a4 ^2 ]5 `1 V8 n& c; i& Q哈哈......咁快就「熟咗」。
* g8 k) f" r0 btvb now,tvbnow,bttvb不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。tvb now,tvbnow,bttvb% r, `9 O- a( f
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
$ I7 U( i$ n7 T' s6 o7 p5.39.217.76
7 ^* N+ C4 s7 a* {2 _/ I; {( V公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 2 P. C* C% ^% |, q) W
$ S' o# }; L; B8 E0 e1 z% C/ _
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb+ C+ E. C5 F7 S
5.39.217.76) _. ^( }6 \$ W+ M6 w+ H, q( m
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
. v( l$ _$ U) R. WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  `* P0 l: Z. s! {: h# S# {
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
( i& Y( [# ^7 d; ]/ S5 n" w公仔箱論壇6 F1 s1 z' Q% B4 z/ v- L
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
" T" S. O/ {* ]其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?9 d$ s7 d2 E. j. l( `  }
tvb now,tvbnow,bttvb& S. i  B: C3 e7 I
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: G* Q  Z. ^% v: o
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
* \/ e( ], [" c/ r0 d* z( N8 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。tvb now,tvbnow,bttvb; ]: W9 A) _1 ?4 [2 H. K4 h
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
+ j# j! S' W1 P/ a& k0 dtvb now,tvbnow,bttvb: Z8 x2 o, A- i
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!