返回列表 回復 發帖
thanks a lot.
we are friends.
原帖由 bubu1109 於 2008-7-18 07:04 PM 發表

的確很快 給你另兩件,一套裝備用啦,會好一點

成功贈送給 xenos68 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 xenos68 1 個 王者疾靴!
謝謝老大
希望好運一直來
太好了.2转了, 老大能送一套王者吗?  很快就需要一套法师啊. 太高兴了.
we are friends.
原帖由 weare 於 2008-7-18 08:15 PM 發表
太好了.2转了, 老大能送一套王者吗?  很快就需要一套法师啊. 太高兴了.
冇問題

成功贈送給 weare 1 個 王者之劍!

成功贈送給 weare 1 個 王者之墜!

成功贈送給 weare 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 weare 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 weare 1 個 王者疾靴!

2008-7-18星期五~~兄弟幫足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-7-18 08:51 PM 發表
http://www.tvbnow.com/thread-297244-12-1.html
大家想賺tvb幣,就去這裡啦
謝謝老大~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 bubu1109 於 2008-7-18 08:54 PM 發表

大家想賺tvb幣,就去這裡啦
唔係兄弟幫d人都可以??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 09:11 PM 發表
唔係兄弟幫d人都可以??363754
我想應該唔得
原帖由 hihihuhu 於 2008-7-18 01:10 PM 發表
TVB: 561 元
存款: 0 元

bubu brother    what  you  doing  arrr   i not  see  you  gambling  wo
因為我要高級過danny 所以用晒D錢買功勳

回應 bubu1109 第 1721 篇文章

haha.......you know I can still buy 功勳 now

唉~~~想死~~~一個鍾先升得100~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 blueocean 於 2008-7-18 09:46 PM 發表
haha.......you know I can still buy 功勳 now
wow 咁快比你睇到 danny 你唔可以浪費tvb來升級功勳,因為要留番比我用
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 09:47 PM 發表
唉~~~363775想死~~~一個鍾先升得100~
你已經算好好啦 我比你重升得慢