返回列表 回復 發帖

回應 babababy919 第 1740 篇文章

高價收購神祕寶石/寵物幣  有的换啊
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 04:43 AM 發表
有無人要寵物幣?3642715:1
見係你,幫你換啦我
3000000~OK?老大~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
都係4百啦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:19 AM 發表
都係4百啦~364274
想清楚未
寵物幣          bubu1109          4000000          送禮
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:24 AM 發表
寵物幣          bubu1109          4000000          送禮
babababy919 2008-7-19 05:27 AMTVB 800000 元
thx~老大`
老大~股市要唔要~?300000~
老大~星級忍者要幾點~?
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:35 AM 發表
老大~星級忍者要幾點~?
星級忍者要3000點功勳,跟住到初級武將就要8000點

股市那些是不同的,不能拿出來用

原帖由 ice.key 於 2008-7-19 05:43 AM 發表
老大我要換500萬呀..~~
好啦,換埋比你

現在這些錢也是別人給我的 ,估唔到咁快用左一半