返回列表 回復 發帖
..........................................太貴~無錢lu~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 05:51 AM 發表
寵物幣 bubu1109 5000000 送禮 2008-07-19 05:50:54

謝老大呀..~~^^
ice.key 2008-7-19 06:07 AMTVB 1000000 元
我又要錢錢呀
換寵物幣--->tvbnow$$

無喇~無喇~無喇~無啦~咩都無~~~~~~.......
原帖由 blueocean 於 2008-7-19 06:12 AM 發表
我又要錢錢呀
換寵物幣--->tvbnow$$
咁有錢仲換!!!!!!!!!!!!
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 06:17 AM 發表
咁有錢仲換!!!!!!!!!!!!364290
haha......我貪玩

<-----------傻咗~!!無喇~無喇~無喇~無啦~咩都無~~~~~~
原帖由 blueocean 於 2008-7-19 06:27 AM 發表

haha......我貪玩
...............我想玩都無得玩...................
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 06:31 AM 發表
...............我想玩都無得玩...................364297
我不是玩錢, 我想玩老大 bubu1109
我想佢再次變窮

原帖由 blueocean 於 2008-7-19 06:39 AM 發表

我不是玩錢, 我想玩老大 bubu1109
我想佢再次變窮
我已經好窮啦