返回列表 回復 發帖
原帖由 afpd 於 2008-7-18 12:03 PM 發表
她是刺客,你是聖騎士,怎样比?
我已经爱上了刺客。。
也不可能刺客跟聖騎士相差那么远
原帖由 jjj9930 於 2008-7-18 01:15 PM 發表

也不可能刺客跟聖騎士相差那么远
我都中計!!諗住試下聖騎士,點知勁唔好用~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
下一轉都係做反刺客好~
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 01:39 PM 發表
下一轉都係做反刺客好~
那我就和你一样哦
原帖由 ice.key 於 2008-7-18 01:34 PM 發表

哈哈刺客可以打到比她高等的東東呀...~~~又有分身呀...~~我一個多重攻擊打佢哋都幾百萬呀..~~HEHE...我又用3倍EXE卡呢...所以打得快一點呀..~~哈哈哈哈
看起来好像真的好好用一定试一下哦!
今天不打怪了我些人去玩股票去找大钱
大家好
新來的 多多指教呢
原帖由 xenos68 於 2008-7-18 03:56 PM 發表
大家好
新來的 多多指教呢
你好~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 04:01 PM 發表
你好~363624
這隻猴子很搞笑
我可以收下嗎
驚訝!!!寵物銀行突然多了那麼多錢!!
謝謝老大喔