返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
0 A1 Z7 Q* B3 \" v4 ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
5.39.217.76, V) N$ ?( ]1 F% p! J: n
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb# R! l6 J1 h: j2 I
) x. }0 ^4 y0 \6 Y' }7 G7 u6 p& W
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m& V) `4 C" O0 v. a$ C
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
+ }- n3 ^3 Z% d) K2 M" K/ Z! p4 K8 u
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?' p. w7 ?9 R% U3 Z( p9 X' \6 h4 C( l3 i
3 n5 I. U- Z( ^, s. i$ h4 i
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...1 ~# s0 F0 u5 p
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
0 @5 R& N, F- {" M- X, cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- T* B! H' l# Q' l: ktvb now,tvbnow,bttvb佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
; k0 _. [0 q5 D' J$ X5.39.217.762830332tvb now,tvbnow,bttvb1 _) C$ t7 t0 w8 e! z4 ^! ?$ w+ \
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
  l. `! }: Y' ?

. r9 k- i- G) B4 \4 w, A- h4 [5.39.217.76佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
tvb now,tvbnow,bttvb6 J, |$ z" o2 J% k5 a$ \

! `, b& i. n) t  {% STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪2 X) J, [, {3 K7 h4 V) h$ e& z3 `& i: \
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
: g4 }$ R: g* QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告* t* \4 {# f8 o) r3 Z
5 S3 w6 o- `4 H- d公仔箱論壇我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
! r3 v* e( b2 L$ h% [公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
5.39.217.767 H' {& z1 Q% ^8 s( h3 x' a
tvb now,tvbnow,bttvb, Z/ p8 P! Y9 b) S/ t
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
" Y  Q% L6 ~2 V4 Y2 w& j2 c
/ Z' ]0 u; d7 l6 z, Z咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架tvb now,tvbnow,bttvb! f2 G% A; F. u+ X3 v: h
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
, Z. g! w' U: s6 ?: B; V7 u1 E
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?tvb now,tvbnow,bttvb$ {" w0 @" M% u" |/ i! m- g
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
  @$ L* Q3 }0 O2 c" z7 `
& @/ f+ [8 q3 d: L& C" e5 Z" ~
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 5.39.217.76  L* E# @) x. {8 x0 w
tvb now,tvbnow,bttvb# g- ^6 x% _4 h0 V4 `9 j% N( L
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: C, Y3 r6 o# n" M3 D5 }- I6 K7 F
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?# @0 ]9 o" |& s1 n
玩時玩你小心啲喎。tvb now,tvbnow,bttvb# L. G: L  X# t" G7 ?4 G
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
  {4 k7 w; n7 m
9 y. G8 \  Z" ]+ c6 D) t2 e1 @/ O
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
4 A2 ]' M2 q$ a! t( f公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
2 Y+ j/ Y1 f  g4 `% ~6 M" y. |tvb now,tvbnow,bttvb佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
公仔箱論壇5 Y4 @; I  P/ @3 s; u. w0 v3 w
" U: D/ K' L$ N7 M
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
% o) H2 o$ ~  D- ?/ z# `* H大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
. @5 x5 A0 P7 |$ d2 M公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
- d) U. d0 e9 j$ X, @. b不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 8 _% E- ?: _* C