返回列表 回復 發帖
由於小弟無乜記性,少女版當中有幾個,最初真係唔知邊個打邊個,頭幾集一路睇劇一路望住下便張相,而家終於都分到七個嫩版女神啦。( H! t$ p8 w7 `, g% Z! f* B. z! x
各位如果仲未分到,請參考一下,一日一次,每次一個鐘。

5 ~( E1 W; b' l9 Q
' z6 f, m! x. x9 b# o& ~  Btvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
點都都系覺得,李若彤、袁潔瑩最靚!
" Y' b* P* N7 K7 U5 m6 n5.39.217.765.39.217.768 E) V" \0 z% F6 T, ~: U" }9 D5 m& K
第一次看到李若彤這種突破形象的演出啊……公仔箱論壇8 ~. ?, K! A, f5 V
一直以來都覺得她是小龍女啊……原來一直忽視她的『演技』。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c3 _' g3 R  i+ t' v1 z

, H8 ^8 R# c+ N$ c公仔箱論壇能看到這些『那些年的女演員』合演一部青春紀念的戲劇,感覺很新奇,又在情理之中,卻讓人無法轉移目光。- X+ k' L& E( |5 y

6 D7 l' Y5 Z% R  P$ Q% u4 d- P/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。足可見,《M Club》是一部好戲。tvb now,tvbnow,bttvb  O! o3 A8 a) i9 I4 L' d

1 Y( ]- c  H4 G' \/ j9 s5.39.217.76也只有陳慧珊能演這種高傲的討人厭夥伴,跟以往的演出角色有點類似。tvb now,tvbnow,bttvb" `% E$ D4 l  Z; Z+ S' [+ r  f
# M9 T/ g4 S3 F$ v& [  Y6 h
高傲,勉強自己…其實心中還存在著萌動。, B$ J7 d: R3 v7 m) C2 X3 K
公仔箱論壇5 Q& J3 o2 M  k8 y

! r3 G- ]* N: n6 x這一點出現在戲中的女演員群體…反覆的出現。2 b+ G+ Z% }7 M  }! V6 x% |: Y
5.39.217.76( \7 Z6 I- I% z6 f' M! R) s! R" [
" ?. d$ h# n- r2 x: Z% P' i
很期待後續劇情的發展。

評分次數

• timmaxsing

4 T  h, M; l# D  @/ j
. R" _; @! b  O睇番昔日一眾花旦,感情路上各自行咗一段段正路和冤枉路,縱使歲月真的不饒人,但一直自強不息、內心美麗最為重要。公仔箱論壇' f6 v1 J. s" G( Y! B6 T% A
所以,我就話七個都咁靚,喺我哋記憶中,永遠都係一樣。
, N) O4 [* P& D' g* B% P
看過次後感覺好一般,冇乜特別
非常好看
百看不厭

評分次數

• timmaxsing

i buy 江欣燕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-30 12:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G# d% E7 ]$ K- _. t0 L

6 ?. z7 x& ~8 y8 t* l/ l
i buy 江欣燕
0 X1 a) Q0 \8 }) G& a公仔箱論壇wakeup99 發表於 2014-4-29 08:11 PM
5.39.217.764 ]9 I* U( b, S. M" j
欣欣咁坻得諗又唔鍚身,經常殘樣上陣,都係想做好Cyndi,所以我都buy......( Y- c: s5 {( k" ?$ m6 O2 _
愛戀沒經驗今天初發現。。。
4 g- z2 [2 u3 y" t. L. m$ a  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。單曲循環中
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. 5.39.217.76+ F2 F8 P4 H. x  r& }+ I2 z4 V
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

support 吳啟華, its time for a change
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. tvb now,tvbnow,bttvb+ B4 A3 ~) W* |: r7 u
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `% L% m% i$ Y$ k
大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
: w0 X& S; c/ I: a5.39.217.76
9 ?$ Z4 D. d  x& q公仔箱論壇大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
* u( o. u7 ?6 o7 |, d

6 `6 T4 i$ X0 K: F- b5 ^) n公仔箱論壇阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
2 M4 N; a! _7 `8 a% Z7 h7 m 5.39.217.76  E. J9 ?9 q1 W0 ?
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。
- y/ O3 y1 Y- e1 Z( w- d6 @單曲循環中
0 e% G( K+ D3 Y3 T8 jchy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
5.39.217.76$ a  H3 y* X4 {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c2 l+ g5 h- m6 a
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....