返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。4 C3 M1 j5 Y! h  b& A0 d9 E4 O

+ `1 w/ U3 ^! i1 `6 k公仔箱論壇8 P: S+ d3 J3 k  u; ^* i2 X, C
公仔箱論壇9 i& r7 i3 ~3 z3 z$ l! h/ g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* W$ D( B% L7 l' \tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P" \* l5 g. Q# V  r
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
* [  ~) F/ Z5 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
. c6 f+ b+ {" U+ Y公仔箱論壇: E/ Q8 B* z" z
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
7 b( }+ Z) f0 X
, I7 [" K8 P! Y0 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。公仔箱論壇+ E0 l- }( o5 o* L3 K$ J2 V. N
- y: b. n" ^* L6 ^5 \3 E6 j. n
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....' }" q2 u  a0 `% v* q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 H% f. S5 j) K0 P3 t! V2 j4 X7 d
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
% O) l+ N2 ?* W5 L$ U( G! s+ B公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
2 {3 U& g5 x# J5.39.217.76- z* e! s: ~. Y/ f. `
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
0 l) y, l; Y9 s- L' |tvb now,tvbnow,bttvb
" M" V9 R0 i0 J% ]- ?5.39.217.76陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!5.39.217.76$ R' U  y4 u* u9 r* \9 _# S
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ w( _: [) P- z1 w9 a, T2 K4 D
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
' q( p, z0 E" m5 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' `6 y* c1 |8 E" d
5.39.217.762 y- g$ ^6 `! L# P
真係有拳譜參考架。
6 t' F, g6 F# y
! X5 u: k  Q  {: D* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」
% M7 L$ O. y3 \! I8 i& D2 ~& g& h) E: z大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
2 q, Y" h8 w: K  w5 q% G* S$ k+ ftvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」* C/ \1 n+ q* @
2826596282659828265971 ^7 P: ?! ?: D
2826599tvb now,tvbnow,bttvb- \0 m# |3 o; ~3 x" z
真係有拳譜參考架。
- ^3 T' `$ w0 T' zleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
5 ]# F7 K  @  S0 P5 Q: D3 g( s
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   % o8 ^" d! q0 G4 a

& C% p6 H3 ^( D7 ~( k3 P
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
' g# G: L: i7 b出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   ' n# X  a) e& P  h9 H
9 D- i9 L& s; P  [3 h2 S0 @1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。28266445.39.217.76: n# f# \4 o7 L/ C, b; U
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
' f; X, z9 \6 _( [, f
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
公仔箱論壇8 H7 P# |/ N) e0 x7 D; H+ l8 J
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
. l- q0 |5 C* ^! t4 L, Y  }tvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
& x8 ?( D# z2 l  e% Eleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g: \* i2 d2 A4 J' {6 O% _
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
5.39.217.764 I9 w+ U4 Z5 j" n
有無放大鏡% `. _; G! M/ ]$ N5 s" f7 ~( K5 l( ]
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
7 L1 S9 x$ o. M; T; c5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
0 ^4 n( a) t  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
6 Y9 T) u9 ?" u3 ?香香好可愛。