返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-13 09:58 AM 發表

爽不爽快~~~

好中意依首歌,依度有冇人識唱~~
唔識喔…近五年的歌,我無隻識…我係老餅!
原帖由 crazie 於 2008-2-13 09:59 AM 發表

Busy 好! 時間過得快的!又賺多的! 好事黎!
大家甘话, 赚多D...
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 Geai 於 2008-2-13 10:00 AM 發表
felix making a forum?
X Rated stuff ...... he...he...he....
原帖由 crazie 於 2008-2-13 09:58 AM 發表

邊個蝦妳?我大大 dup 佢 4 U!

唔好 sad... 叔叔錫番!
唔好成日成個金魚佬咁啦

唉~~個死老師唔肯俾我加入果班,我都冇計

謂為讀多一年....:019:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:01 AM 發表

又系老野
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 Geai 於 2008-2-13 10:00 AM 發表
felix making a forum?
play play jar ma hahaha!!!!!
原帖由 angkukubb 於 2008-2-13 10:00 AM 發表

识又点?
呢度有的听http://bbs.lady.163.com/bbs/danshen/146623.html
識就一齊唱歌~~~

你俾果首乜歌嚟??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:03 AM 發表

唔好成日成個金魚佬咁啦

唉~~個死老師唔肯俾我加入果班,我都冇計

謂為讀多一年....:019:
死性難改麻…介酒後變乖的!

妳又唔肯放電,電鬼個老師…如果肯包得!
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:01 AM 發表

你係唔係話埋我老呀???

依首歌係5年前架:024:
原帖由 angkukubb 於 2008-2-13 10:03 AM 發表

又系老野
人……係會老…既!
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:06 AM 發表

你係唔係話埋我老呀???

依首歌係5年前架:024:
Correction.... 近 六年前的…
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:05 AM 發表

死性難改麻…介酒後變乖的!

妳又唔肯放電,電鬼個老師…如果肯包得!
我如果識放電,神早電鬼死晒其它學生,搶個位返嚟~~
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:08 AM 發表

我如果識放電,神早電鬼死晒其它學生,搶個位返嚟~~
之唔係… 格離啊 蚊係 Duracell.... 妳咪 叫 Eveready lor...其好啊!

回復 #6703 crazie 的帖子

,,
原帖由 felixng2007 於 2008-2-13 10:12 AM 發表
,,
咪咁揚啦!