返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-2-13 12:07 PM 發表
從來未濫用眼淚去擺姿態 --- 容祖兒 -告解 ..

Viento !!!    又要換啦!
你慢5慢D呀...check 返前几页啦.....
原帖由 crazie 於 2008-2-13 12:04 PM 發表

武哥…Viento 今日 yuk 左火葯!生人勿近!你執生啊!
想死呀你~~咁講我
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 12:09 PM 發表

识听歌D人...差不到起边喀...

我又无财又无色...你都系5好浪费D毒啦...
唉~~知我者,莫若你也

有人仲成日話我會落迷藥迷佢~~

我係只會....向話我會落藥的人落藥....
原帖由 viento 於 2008-2-13 12:17 PM 發表

唉~~知我者,莫若你也

有人仲成日話我會落迷藥迷佢~~

我係只會....向話我會落藥的人落藥....
哈哈...讲到我好似好了解你J...有D不好意思添....
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 01:34 PM 發表

哈哈...讲到我好似好了解你J...有D不好意思添....
papa響度溝女....
bourget,woofy,harugawa,viento...........over over :onion05:

按此加入爱与诚王国            
飘过
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
woofy over over over !!!!!!!!
迪士尼樂園歡迎你
bourget over over~

good moring ~~ every baby~~:onion05:
hello viento!

water post perm ban wor,
你地可唔可以比d勋章 檔案我  我加勋章   勋章中心

今晚有許多setting 做
原帖由 felixng2007 於 2008-2-14 05:21 AM 發表
water post perm ban wor,
no one is going to take a look here?

情人節了大家點過呢!!!!