返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:37 AM 發表

喬峰做錯野都要受罸

你以為你自認係喬峰就大晒呀:024:
唔好咁啦…我有病麻!
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:37 AM 發表

喬峰做錯野都要受罸

你以為你自認係喬峰就大晒呀:024:
首歌好似系joey喀...好耐啦...5记得歌名啦...有句xx爽不爽快喀...
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:41 AM 發表

唔好咁啦…我有病麻!
知你有病
要唔要幫你call青山白車
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:38 AM 發表

武哥…點解咁大仇口既?.... daboli dahan....
因为5中2丐帮喀...
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:42 AM 發表

首歌好似系joey喀...好耐啦...5记得歌名啦...有句xx爽不爽快喀...
就係同你講過我好中意果首歌~~告解

果句歌詞係...讓我用眼淚借力去講越來越愛你,爽不爽快~~

首歌好似成5年lor
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:45 AM 發表

就係同你講過我好中意果首歌~~告解

果句歌詞係...讓我用眼淚借力去講越來越愛你,爽不爽快~~

首歌好似成5年lor
果首你拿来改喀...系米??

首歌真系好耐啦...不过, 我5系好likeky joey..好少听拒D歌喀...

wei...你D做品尼??? 放出来啦...
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:50 AM 發表

果首你拿来改喀...系米??

首歌真系好耐啦...不过, 我5系好likeky joey..好少听拒D歌喀...

wei...你D做品尼??? 放出来啦...
我知~~你中意王菲呀嘛

我d作品.....未貼

因為情人節就到,貼篇慘情詞,怕俾人插....:019:
crazy 去咗邊?
俾我講兩句就走咗人??
woofy~~where ar u???crazy disappeared, come back lar
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:53 AM 發表

我知~~你中意王菲呀嘛

我d作品.....未貼

因為情人節就到,貼篇慘情詞,怕俾人插....:019:
我5是整系中2王菲...我听歌既 range好大喀...么歌都听...只要我觉得好听就得啦....

你D歌词可以放尼度啦..

http://www.tvbnow.com/forum-88-1.html

系波...听日就系情人節啦...你点过啊??
原帖由 viento 於 2008-2-13 10:55 AM 發表
crazy 去咗邊?
俾我講兩句就走咗人??
woofy~~where ar u???crazy disappeared, come back lar
卦住我啦咩…又話送我去青山!
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:57 AM 發表

我5是整系中2王菲...我听歌既 range好大喀...么歌都听...只要我觉得好听就得啦....

你D歌词可以放尼度啦..

http://www.tvbnow.com/forum-88-1.html

系波...听日就系情人節啦...你点过啊?? ...
大哥~~你依度係放歌詞的,我果d係改編歌詞...

我后日先係情人節,上學,在學校過~~返到晚上10點,最充實的情人節
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:59 AM 發表

你唔見到我最后一句英文咩??

我想叫返俾你激走咗的woofy~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-13 11:02 AM 發表

大哥~~你依度係放歌詞的,我果d係改編歌詞...

我后日先係情人節,上學,在學校過~~返到晚上10點,最充實的情人節
邊個咁幸福啊…要妳作曲黎 冧啊?
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:59 AM 發表

你即nick系同青山有关喀...

你听日同边个过啊???
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 11:04 AM 發表

你即nick系同青山有关喀...

你听日同边个过啊???
應該係 Jack Daniel 多咯… 賣剩蔗!