返回列表 回復 發帖
吃飯啦~~

c u guy~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-13 11:02 AM 發表

大哥~~你依度係放歌詞的,我果d係改編歌詞...

我后日先係情人節,上學,在學校過~~返到晚上10點,最充實的情人節
都可以放喀...系歌词就得啦...5一定要林夕/方文山/黄伟文...既先放得啦..viento自创既都ok喀....

甘充實啊???
原帖由 crazie 於 2008-2-13 11:06 AM 發表

應該係 Jack Daniel 多咯… 賣剩蔗!
又jack daniel....johnny walker好D...
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 11:12 AM 發表

又jack daniel....johnny walker好D...
Personal taste lor... JW 要 Back label / Blue Label先好飲…  no ringatt lar..

回復 #6754 crazie 的帖子

crazie,很久吾见 ,你近来很活跃
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
我都感覺係
吃飽飽~~回來轉轉:onion05:
原帖由 felixng2007 於 13/2/2008 11:31 AM 發表
我都感覺係
跟得你多,他很崇拜你
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:30 AM 發表
crazie,很久吾见 ,你近来很活跃
hello~~我都好耐冇見你~~:onion14:
原帖由 viento 於 13/2/2008 11:33 AM 發表
吃飽飽~~回來轉轉:onion05:
慢慢行,饮杯天使茶,容易消化:onion14:
原帖由 viento 於 13/2/2008 11:36 AM 發表

hello~~我都好耐冇見你~~:onion14:
你的爱的旋律,写到好好啊
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:37 AM 發表

慢慢行,饮杯天使茶,容易消化:onion14:
哈哈~~啱啱飲咗湯,夜d先飲茶~~
原帖由 viento 於 13/2/2008 11:39 AM 發表

哈哈~~啱啱飲咗湯,夜d先飲茶~~
那你慢慢饮。好味吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:38 AM 發表

你的爱的旋律,写到好好啊
謝謝夜的讚賞~~

入面夜又識得几多首歌??
原帖由 viento 於 13/2/2008 11:42 AM 發表

謝謝夜的讚賞~~

入面夜又識得几多首歌??
逃避你,未知,还有好多,记吾晒。
但是你真的很用心:014: