返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-10-26 12:23 AM 發表

你想搶走婆婆啊   
你問過佢班fans未啊
是啦, 排頭位一定是NICNIC & 水哥, 你們以前都住這裡.
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:25 AM 發表

呢d唔係叫搶.....我為佢動心了...
68歲的老太婆也動心, 等我去掃下D毛管先.
外星貓E生

回應 CC517 第 41050 篇文章

听日见啦..只猫..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:23 AM 發表

不是msn..la..是sms....有些东西在这里可以对你说咩....
有要讲什么啊... 感情事情就免啦...
婆婆, 你自己執生啦, 真是去睡了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:23 AM 發表

是嗎, 笑死我了, 真以為是電話公司派來的, 婆婆講電話太久燒著電話綫了.
019呢個係無線電話公司黎架..... 妳仲笑..笑死我先岩....Where u come from?
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 06:25 PM 發表

呢d唔係叫搶.....我為佢動心了...
你成日都動心..要去睇醫生啦!
會唔會甩出黎架
原帖由 CC517 於 2008-10-25 06:26 PM 發表

是啦, 排頭位一定是NICNIC & 水哥, 你們以前都住這裡.
我地要保護婆婆架
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:30 AM 發表
婆婆, 你自己執生啦, 真是去睡了.
我去抢奖金楼啦...over over
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 12:30 AM 發表

有要讲什么啊... 感情事情就免啦...
想跟妳sms也不可以嗎? ..别酱对我..
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:28 AM 發表

68歲的老太婆也動心, 等我去掃下D毛管先.
妳慢慢掃la.....
原帖由 h2o 於 2008-10-26 12:31 AM 發表

你成日都動心..要去睇醫生啦!
會唔會甩出黎架
唉..水兄咪玩我啦...我認真架....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:31 AM 發表

019呢個係無線電話公司黎架..... 妳仲笑..笑死我先岩....Where u come from?
我是外星貓E生, 男的, 靚貓貓 我住在這裡, 你要看E生就可以找我. 混吉色問.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 06:35 PM 發表

唉..水兄咪玩我啦...我認真架....
有幾真啊
原帖由 h2o 於 2008-10-26 12:37 AM 發表

有幾真啊
好真...冇假...