返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-10-26 12:11 AM 發表

hi cyoong
hi..水兄..蓝蓝?
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:13 AM 發表

扮盲人...
呵呵你真是扮盲人, 真正的盲人是不用戴眼鏡的.
外星貓E生
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:13 AM 發表

扮盲人...
想骗谁啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:13 AM 發表

019 又來找婆婆嗎.
他来找你架..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 06:15 PM 發表

hi..水兄..蓝蓝?
i'm here, she isn't here...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:14 AM 發表

我好想跟妳sms叻..可以嗎 ...
我无开msn....有咩事..在这里讲
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:13 AM 發表

019 又來找婆婆嗎.

叫我阿榮la...019係某電話公司的代號......唔好帮人打廣告
掛住佢lor..
原帖由 CC517 於 2008-10-26 12:16 AM 發表

呵呵你真是扮盲人, 真正的盲人是不用戴眼鏡的.
我是但亂講的...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 12:17 AM 發表

他来找你架..
打下問下他都是來找你的啊

懶理你, 我去瞓覺了. 88.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 12:17 AM 發表

想骗谁啊....
我沒騙誰la...我亂說的..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-25 06:19 PM 發表

叫我阿榮la...019係某電話公司的代號......唔好帮人打廣告
掛住佢lor..
你想搶走婆婆啊   
你問過佢班fans未啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 12:18 AM 發表

我无开msn....有咩事..在这里讲
不是msn..la..是sms....有些东西在这里可以对你说咩....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-26 12:19 AM 發表

掛住佢lor..
是嗎, 笑死我了, 真以為是電話公司派來的, 婆婆講電話太久燒著電話綫了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-25 06:20 PM 發表

打下問下他都是來找你的啊

懶理你, 我去瞓覺了. 88.466981
good night la.....
原帖由 h2o 於 2008-10-26 12:23 AM 發表

你想搶走婆婆啊   
你問過佢班fans未啊
呢d唔係叫搶.....我為佢動心了...