返回列表 回復 發帖
原帖由 bnk928 於 2008-10-13 11:48 PM 發表

死神我也有看,但只看到他们攻进蓝染的基地就没有追了,停了很久,都不知道还有没有种子可以下载。。。
你应该看看漫画。。比较好咯。。
猪肝补气
原帖由 CC517 於 2008-10-13 11:50 PM 發表

你敢, 先送你一程.453041
做么你那么多图的啊。。
猪肝补气
我睡啦。。明天见啦甘多位。。
猪肝补气
原帖由 chuu 於 2008-10-13 11:54 PM 發表

a.... no skill de a????
賭仔如果你好運時 買邊隊贏邊隊
如果你行衰運  無論你分析得幾好,你點買都會輸
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 akudan 於 2008-10-13 11:59 PM 發表

做么你那么多图的啊。。
用來打架的啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-13 11:54 PM 發表

貓蛋都知啦.
鬼晤知阿媽系女人咩
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
各位。。。我要走啦。。。 有空我会再来的。。拜拜。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 bnk928 於 2008-10-14 12:03 AM 發表
各位。。。我要走啦。。。 有空我会再来的。。拜拜。。。
bye bye
原帖由 bnk928 於 2008-10-13 11:51 PM 發表

你好。。我是bnk928,可以叫我小b,刚刚又有一个新的花名,叫itachi...
叫你928...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 kingworld 於 2008-10-14 12:01 AM 發表
賭仔如果你好運時 買邊隊贏邊隊
如果你行衰運  無論你分析得幾好,你點買都會輸
o.... thank for teach me o.... i will remember that de.....
i want go to sleep la..... cu all tomoro la.... 88.....
886..chuu
nicnic...
我来喇~