返回列表 回復 發帖

回應 mickeybblim 第 36754 篇文章

hari ini off
bye bye nenek&nicnic
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-14 01:19 AM 發表

有吗?你给我咯
我没有啊..那天有看见你放啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rrliew 於 2008-10-14 01:20 AM 發表
hari ini off
bye bye nenek&nicnic
pergi mana
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-14 01:22 AM 發表

pergi mana
靓婆婆,还在吗?不好意思啊,今天一直在短线~!所以很久没回复你的帖~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-14 02:00 AM 發表
靓婆婆,还在吗?不好意思啊,今天一直在短线~!所以很久没回复你的帖~!
有在啊... ..
临睡前..听歌先

原帖由 mickeybblim 於 2008-10-14 02:08 AM 發表
临睡前..听歌先

Km-WN1kLe44
多谢你首歌~! 我都回去set返首歌先~点set喀?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
入黎留底D腳印........
我又入黎留底D鸭印........
原帖由 rrliew 於 2008-10-13 11:18 PM 發表
我又入黎留底D鸭印........
你做咩學我啊
我有copyright架!!
衰婆!起身啦! :036:
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-14 05:35 AM 發表
衰婆!起身啦!
我起身啦...
原帖由 h2o 於 2008-10-14 05:10 AM 發表
入黎留底D腳印........
水弟..你的来自----->>>应该写"水蓝的天空"
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-14 12:57 AM 發表

水弟..你的来自----->>>应该写"水蓝的天空"
水藍的天空??
"藍藍"好聽D波...

回應 h2o 第 36769 篇文章

你喜欢就可以啦 ...