返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:21 AM 發表

哈哈。。跟家人去玩啊。。。他们要帮我庆祝生日啊。。。
咁我咪要提早同你講...happy birthday
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:24 PM 發表

哦。。你几时生日啊?
星期四咯。。。十月二号。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:26 PM 發表

星期四咯。。。十月二号。。。。
哦。。咁我地今晚玩先啦。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:24 PM 發表

如果係包吃包住....我一定會黎
哈哈。。。没问题啊。。。。
反正以后我去法国。。你一定跑不掉的。。。。。包吃包住。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:26 PM 發表

咁我咪要提早同你講...happy birthday
哈哈。。。。都是啊。。。。
我放工啦。。 今晚先倾啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:21 AM 發表

哈哈哈。。好啦。。我唔玩你啦。。费事你精神分裂啊。。
次次上黎你係要玩我一餐先安樂...................... ¬_¬'
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:27 PM 發表

哦。。咁我地今晚玩先啦。。
哈哈。。。等下多一个小时要出去吃晚餐。。。回来再陪你们玩。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:28 PM 發表
猪猪。。。拜拜咯。。。今晚见啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:27 AM 發表

哈哈。。。没问题啊。。。。
反正以后我去法国。。你一定跑不掉的。。。。。包吃包住。。。
帶你去吃貴貴kfc..
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:28 PM 發表

次次上黎你係要玩我一餐先安樂...................... ¬_¬'
阿三。。他知道你放假。。怕你无聊所以找点东西跟你玩啊。。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:31 PM 發表

帶你去吃貴貴kfc..
哈哈。。那你来我带你去吃超便宜的kfc咯。。。
看看有什么不同咯。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:28 AM 發表

哈哈。。。。都是啊。。。。
happy birthday to you
happy birthay to 阿2

原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:28 AM 發表
88la 衰豬
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:36 PM 發表

happy birthay to 阿2

阿三。。。多谢你啊。。。
你是第一个跟我讲happy birthday的。。。。
还有埋一粒蛋糕。。。。
真是多谢咯。。。。。