返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 10:56 AM 發表

阿三。。。。现在看到咯。。。。
e+先見到....................
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:01 PM 發表

e+先見到....................
我还以为你会出去wet吗??
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 10:59 AM 發表

水仔你。。。好。。。野。。。
我地来玩啦。。我将你的相派同街
唔好玩啦..........
衰豬 嗅豬 笨豬
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:02 AM 發表

我还以为你会出去wet吗??
e+仲早啊...等佢地call
如果又唔call我就 .......... ===> dr house
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:04 PM 發表

唔好玩啦..........
衰豬 嗅豬 笨豬
是都要我出绝招。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:07 PM 發表

e+仲早啊...等佢地call
如果又唔call我就 .......... ===> dr house
哈哈。。。他们不约你你又继续dr house和nissin noodles啊!!!
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:08 AM 發表

是都要我出绝招。。
人地讚你你又唔受!!! 係都要人踩你先安樂
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:00 PM 發表

哈哈。。。今天一早就去做boarder pass 啊。。。。
boarder pass??么来架??
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:01 PM 發表

哇。。你们这样都可以玩啊??
哈哈哈。。水仔中意咁玩架。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:10 AM 發表

哈哈。。。他们不约你你又继续dr house和nissin noodles啊!!!
好味道啊!!!! 琴晚我有吃啊...仲要係辣果隻啊
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:10 PM 發表

人地讚你你又唔受!!! 係都要人踩你先安樂
你够要我出绝招先会恢复正常。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:12 PM 發表

boarder pass??么来架??
我后天要过泰国咯。。。就要做boarder pass....
it is just like a short distance passport......
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:12 PM 發表

好味道啊!!!! 琴晚我有吃啊...仲要係辣果隻啊
哈哈。。。。看来你很喜欢吃辣喔。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:13 PM 發表

我后天要过泰国咯。。。就要做boarder pass....
it is just like a short distance passport......
哦。。你去泰国玩啊?
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:13 AM 發表

你够要我出绝招先会恢复正常。。
讚你靚你話我short左
真心話你唔聽.....算啦