返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:15 PM 發表

哈哈。。。。看来你很喜欢吃辣喔。。。。
叫水仔来malaysia,带他去吃“辣死你妈”(nasilemak)。。。哈哈哈
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:13 AM 發表

我后天要过泰国咯。。。就要做boarder pass....
it is just like a short distance passport......
去泰國做咩啊?
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:18 PM 發表

哦。。你去泰国玩啊?
是啊。。。去hatyai啊。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:19 PM 發表

叫水仔来malaysia,带他去吃“辣死你妈”(nasilemak)。。。哈哈哈
哈哈。。好桥喔。。。。你一定中意马来西亚的马来食物啊。。全部都是辣啊。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:18 PM 發表

讚你靚你話我short左
真心話你唔聽.....算啦
哈哈哈。。好啦。。我唔玩你啦。。费事你精神分裂啊。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:20 PM 發表

去泰國做咩啊?
哈哈。。跟家人去玩啊。。。他们要帮我庆祝生日啊。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:15 AM 發表

哈哈。。。。看来你很喜欢吃辣喔。。。。
係啊!! 好刺激啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:21 PM 發表

哈哈哈。。好啦。。我唔玩你啦。。费事你精神分裂啊。。
哇。。玩一下也会那么危险的啊。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:20 PM 發表

是啊。。。去hatyai啊。。。。
几时去啊??
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:19 AM 發表

“辣死你媽”..........
係唔係你請先
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:21 PM 發表

哈哈。。跟家人去玩啊。。。他们要帮我庆祝生日啊。。。
哦。。你几时生日啊?
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 11:21 AM 發表

哈哈。。好桥喔。。。。你一定中意马来西亚的马来食物啊。。全部都是辣啊。。。
如果係包吃包住....我一定會黎
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 05:22 PM 發表

几时去啊??
星期三和星期四。。。。两天没得看到你们啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:22 PM 發表

哇。。玩一下也会那么危险的啊。。。
费事他short左,赖肥猪
原帖由 h2o 於 2008-9-29 05:23 PM 發表

“辣死你媽”..........
係唔係你請先
你来我请你。。