返回列表 回復 發帖

[嚴 正 聲 明]

由于再发现有人用分身开户口骗取加入奖励TVB 20000元后转到其户口, 多达十几个分身户口, 现在限定此人在3日内将钱归还, 否则将禁止访问, 而所有分身将被删除! 再次警告所有人不得用任何非法手段骗取兄弟帮一分钱, 如果要钱可以联络高层, 我们一定帮得就帮! 除此之外, 大家可以参加兄弟帮所举办的活动以赢取丰厚奖金!

~ 兄弟帮高层
原帖由 ice.key 於 2008-7-15 01:23 PM 發表
新年的時候好多時聽到人們說如意吉祥...~~~而政躬康泰就多數係同D政治人物說的..~~意思大致係指政途順利的意思..~~~
唔該~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 bubu1109 於 2008-7-15 01:43 PM 發表

送張卡比你 等你快D升上8轉,8轉地圖開始有機會打到法神裝備(不過好難打到 )

成功贈送給 afpd 1 個 三倍經驗卡!
喂喂~老大,大細超~我都三日升4轉啦~!!
ice.key~~!!王者疾靴自己人買有無得平??
long time no come le...
原帖由 B-Win88 於 2008-7-15 03:14 PM 發表
long time no come le...
得閒多些來啦
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 02:14 PM 發表
喂喂~老大,大細超~我都三日升4轉啦~!!
沒有大細超啦給你這個,比較適合你用,去6轉地圖打怪啦

成功贈送給 babababy919 2 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 02:51 PM 發表
ice.key~~!!王者疾靴自己人買有無得平??
這個給你

成功贈送給 babababy919 1 個 王者疾靴!
原帖由 bubu1109 於 2008-7-15 03:27 PM 發表

沒有大細超啦給你這個,比較適合你用,去6轉地圖打怪啦

成功贈送給 babababy919 2 個 雙倍攻擊卡!
多謝老大~ccccc~I'm going~~
老大~呢套你令去幫人~~
原帖由 bubu1109 於 2008-7-15 01:43 PM 發表

送張卡比你 等你快D升上8轉,8轉地圖開始有機會打到法神裝備(不過好難打到 )

成功贈送給 afpd 1 個 三倍經驗卡!
唔該大老,我会努力的
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 03:40 PM 發表
老大~呢套你令去幫人~~
我都送番D野比你 自己睇下啦

好悶呀..打成日都冇D"旬"嘢
原帖由 bubu1109 於 2008-7-15 04:28 PM 發表

我都送番D野比你 自己睇下啦
thx~老大~
老大你唔接受我........................................................的禮物