返回列表 回復 發帖
3 P* `% k( |0 O& F. ]5.39.217.76細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。; I. I# i  q5 G/ {4 h8 n  G
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
9 v7 Y3 U, q7 I啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.1 y$ o6 p+ n' _: C$ g, J( w
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
7 _" y+ E! X0 l: W% Y1 e6 v5.39.217.760 l& |6 ~" S% e3 n# M
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 I. o4 R$ J  o' G6 d
" a" J. x+ B, V+ T$ [1 Y, y
我最多一路睇一路玩game
- C, v7 U/ O( a* b" z/ x2 H大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 ^0 s0 h# q; B( H
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
/ X/ ^% z! t/ x) ]9 }, W5.39.217.76
) d2 j! R, x% r: W" r4 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. . b0 b* r7 d! E# j1 M0 ^# ~7 s8 L
5.39.217.76' y2 V% |+ E4 x& Y
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
5 V% j1 G: Q, m+ f! V4 p  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
( t" t  Z& @" e: D% s4 [# b6 {* N& G
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
. g$ w- g4 J! m# G5.39.217.76
' \7 {( u$ Z" D2 [0 y- t公仔箱論壇
/ k6 R2 u% m# H. s) U" ^% P; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。0 h& g# w! G$ I9 s3 ~. Y. P
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Q, {% T( r/ ]8 c6 Q
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
' i' G. o6 f1 E% E; l- g$ S( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
' J! ^) E$ l2 u  `  k) V+ d0 Dtvb now,tvbnow,bttvb啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
& v& X1 Q- j. @公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
' I7 \' r# ~" C: [3 D公仔箱論壇
7 s  r, Y7 G% _9 a4 `( }公仔箱論壇
# D6 {4 a# S( T) L3 b' G3 P# I. F- o" l5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' G- v! e5 \/ B! I
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
6 G( D4 ?( `8 O+ c2701565tvb now,tvbnow,bttvb" Z8 z) a% M- C7 y  F2 `4 q3 z

) p5 R+ A4 p' y9 u, B! o8 }% y! O以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
3 l: Y9 D+ B  f6 j0 u! Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
/ s' W% I& a1 T( H1 p, ?: l5.39.217.76公仔箱論壇6 h; M0 I0 N! o0 e9 O8 z* g5 W- |
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
公仔箱論壇5 \, j# C: p  v' g

- x3 q' N7 J' y' P5 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q% @$ }) J7 \9 d5 e$ d5 m
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D$ W, t, i- O5 A* \
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
  L- E7 Z6 |' C7 n

" ~9 a! Y+ o  _1 M3 ~. F: y咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
- j- f" U0 k; s$ s/ Z1 }! N4 B* l$ g5.39.217.76
7 F& z3 v1 E* X& g" u- ^* Ctvb now,tvbnow,bttvb居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
2 s% j% b+ V2 c/ i3 |1 P- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
  E- h* l1 w. u4 c6 p% w8 j6 p& S; G! M: {
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
+ G; _% Q1 w; I) I! k( d5.39.217.76
5 N2 A" Z/ T# a( E, h  `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
5 E; o3 g6 b3 F1 y, U) p公仔箱論壇大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...2 V+ U# O$ G8 W+ A, b* T  s
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
( m+ h3 }8 V, W- x; u2 z' `

1 S2 R$ r; @6 L4 C, T$ M公仔箱論壇粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
公仔箱論壇1 f4 s$ @; m4 `. G

; ?1 {# h0 _% K/ J; n& i& ^5 t公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb# R5 ?& P! L# n6 K. d  g! B! _4 d* c
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
# L5 \; ]9 Z3 O" O1 R係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
2 n; r$ S7 B! X5.39.217.76
1 P+ F5 @, h- Z* _0 Z公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
: x! P& H1 b3 n$ W5.39.217.76randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
; q2 @# T) @7 h6 _

7 Y- R3 z$ t: C  ?; X3 T( a: h5.39.217.76你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??