返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb7 z4 [: M& D4 o4 d
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
( o" F; b4 x, g5.39.217.76
* f" V4 b6 O7 u$ }: ~  Mtvb now,tvbnow,bttvb成半年無見,好開心見番你。5.39.217.769 ]) v' y3 L' @! [/ c# n
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
, w$ [1 ~$ S  C! A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n4 }$ d) o. g- h" ~, l( q6 G
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

, \7 o- g) H2 |  A5.39.217.765.39.217.76( w" _9 R1 M! I" z8 R0 M
成半年無見,好開心見番你。
# W( k# e/ e& N# l& I6 Ttvb now,tvbnow,bttvb好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
5 M' V; ^' V' B" t! j2682052tvb now,tvbnow,bttvb& w/ z, j. t) y
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇. S2 V6 {5 @2 w0 X- x: Q# v
tvb now,tvbnow,bttvb8 O% Z% l0 R/ p. ?3 N
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
& R1 u( h( v* ]/ `- qtvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...5 G. o1 Z- o+ O- F' b: @- H
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
2 J7 G/ D) W" p* D5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w6 \8 ]# M3 Q# w( G* j0 O
女工要著吊腳褲架咩??
/ N* b& V) V# g1 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K0 D( ?5 F. v- h
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
% r8 _; Q" @: _5 h# j公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...9 |! J: a& ]7 }6 Z" M- [
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?* A! c3 i2 D5 k% W1 d. [

4 _- p- A1 x& ^7 B7 ^7 c0 U公仔箱論壇其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb5 v/ q! J. N( N* ?' t1 @( M! \0 h

' A' ^5 a0 B9 T0 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ }& H0 c! Y; U% f/ q$ a: }
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!; ^% R: V& t- J0 J1 `' m- s3 {
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇! q+ E! p+ C2 H/ o4 I
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
公仔箱論壇) ]  a- `+ c. \$ y* H; t0 s
) S/ O' N! j7 b: t% n( x$ |" e5.39.217.76其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!  `& J7 `8 U0 Y3 ~
5.39.217.762 _5 x- O" J$ e7 S
26829485 H+ O. X9 Y2 H* \
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
/ D2 F3 u% s+ o" @  [  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...公仔箱論壇! @' Z1 P8 g  h3 f- y8 x0 T
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 s( @9 h) ^! a9 d+ u$ o3 i6 a

" d) s: }( r9 ]- d話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
5.39.217.76$ R& M+ l$ I% P% a: k3 A9 w

6 t% Q4 t& w, \. atvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
& T- h: j4 [. t6 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
5.39.217.76* w! R/ P4 I# w7 s: P' q
tvb now,tvbnow,bttvb, z( M) |1 s) D8 s
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
; u' e+ L3 J  C  `講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...5.39.217.761 f/ F8 |% L7 }0 `) c+ ^! |
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
& W& `; x+ H8 }tvb now,tvbnow,bttvb) E5 b1 h5 a  X) c5 d
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........