返回列表 回復 發帖
原帖由 geese 於 2008-2-13 07:24 AM 發表

Sleep hurt your neck law @@
终于明白啦。。。
喵喵喵
原帖由 woofy 於 2008-2-13 07:24 AM 發表

係佢地兩個先溝通倒!  
唔好話你 low B
C 仔單 case 笑死左 ....

用錯排頭
原帖由 geese 於 2008-2-13 07:24 AM 發表

Sleep hurt your neck law @@
o個三個字都唔岩既!!
我點知喎!
激死人喇! :onion03:

原帖由 felixng2007 於 2008-2-13 07:26 AM 發表

唔好話你 low B
GRRRR

原帖由 felixng2007 於 2008-2-13 07:26 AM 發表

唔好話你 low B
What is that @@

你估俗語個個識 ga ma ? :onion31:
原帖由 woofy 於 2008-2-13 07:26 AM 發表

o個三個字都唔岩既!!
我點知喎!
激死人喇! :onion03:
訓 = Sleep
例 = 側一邊
頸 = neck

佢打錯字
原帖由 geese 於 2008-2-13 07:29 AM 發表

訓 = Sleep
例 = 側一邊
頸 = neck

佢打錯字
咪係囉!
全部都係錯字!

bourget where r u ?
原帖由 geese 於 2008-2-13 07:35 AM 發表
bourget where r u ?
I want to know too!

網上傳「奇拿」獲贖金700萬
(星島) 02月 13日 星期三 05:30AM

(綜合報道)

(星島日報    報道)震動全城疑似女星裸照風波,過去三日再無新相流出,「奇拿」突告失蹤,令網上謠言滿天飛。有傳「奇拿」得到七百萬元「贖金」,答應從此消失;亦有人指他經已落網;另有傳「奇拿」部署另一輪攻勢之際,昨又有一張疑似藝人新相發布,讓大批網民「止渴」,一度惹來網友瘋狂下載,後證實屬謠言。

突無新相 失蹤數天

「奇拿」自本月九日晚發布百多張疑似女星裸照後,再無新一輪攻勢,及至昨凌晨始再傳出一張疑似女星Maggie Q的新相發放,網友一如既往,在圖片中找出種種蛛絲馬舻核對真偽,最後證實只是有關女星以前拍下的硬照。

網民見「奇拿」失蹤,多番揣測其去向。其中有傳「奇拿」為索錢而流出裸照,並於日前跟有勢力人士達成協議,以七百萬元答應收手,從此消失避世,不會再有新相發放,另內地網站則指「奇拿」已被香港警方拘捕。

不過,有人聲稱「奇拿」按照預告,在女藝人鍾欣桐    (阿嬌    )前日發表聲明後三小時,已把春宮短片發放上網,言之鑿鑿,惟截至昨晚深夜,仍未見有關片段流傳。裸照狂潮是否就此告一段落?或有人蓄勢待發?至於網上討論區續以裸照案成為熱話,其中阿嬌首度現身一事,更幾乎霸佔所有論壇版面,網友紛紛加以抨擊。不過,亦有「嬌迷死士」鼓勵偶像勇敢和樂觀面對逆境,矢言會支持到底。

呢單 grill  case 我不便發言 :019:
Nobody ... bye
原帖由 geese 於 2008-2-13 07:52 AM 發表
呢單 grill  case 我不便發言 :019:
why?
you know something about it?

回復 #6643 woofy 的帖子

:onion05: :onion05: ......
It's snowing here