返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2009-1-21 07:48 PM 發表
多谢jackson兄的祝贺啊!
这都是有赖靓仔一族的所有会员啊!
华仔 最近仲红过 KAKA,
登上三甲 嘅次数 我都数 唔嗮喇。。
原帖由 canz85 於 2009-1-21 11:20 PM 發表

不敢当,不敢当。。。
刚刚好幸运之神走过而已,  
真的很多谢mike兄 ,beh兄 ,死肥仔杰 ,cck兄 。。因为你们,我才有机会一尝团体冠军的滋味。。
不多奢求。。能当一周团体冠军已 ...
组合赛事 靓仔一族 已经超越 我组,
暂时领先 派侅第二位。。。。
下星期将非常刺激 因为组合得分都非常接近!
原帖由 C_L_Beh 於 2009-1-22 06:42 AM 發表
i think 靓仔一族 already leading now not 2nd
我睇错添 仲以为你哋仲係组合第二名。。
咁我就要加倍努力 追返你哋喇。。
原帖由 ljw1982 於 2009-1-22 08:17 AM 發表

下个星期一定有一场龙争虎斗啦!
才差那几十分要超越很容易啊!
杰少 有乜好介绍啊???
上一季两位最出色嘅前锋[DROGBA&TORRES]好似已经开始要入波喇。
大家点睇啊??
Wednesday, Jan 28 Chelsea v Middlesbrough

我觉得 PETER CECH 应该会係大家嘅心头好,
因为目前佢已经创新底价。。。11.67
原帖由 devin 於 2009-1-23 01:20 PM 發表

没表现就应该改变。。。

唔知chu兄看上边队的球员呢
chu兄应该係睇中 阿仙奴 嘅 Van Persie。。。
原帖由 steve86 於 2009-1-23 12:36 AM 發表

都是好贵。。。我依家用嘅门将只是1.00 哈哈。。。  
我都係一样 有开赛到依家都係用 GIVEN,
目前 我认为点都好过 POOR ROBINSON。
原帖由 devin 於 2009-1-23 02:03 PM 發表

论水准就 Given 劲过 Robinson,

不过两队的后防都好像鱼腩甘----- 太容易失球咯。。。
I agreed. Given looks slightly better than Robinson!
But Newcastle defenders are poorer than Blackburn...
This may due to their lengthly injuries list.
原帖由 steve86 於 2009-1-25 02:14 AM 發表

我是用1.00 的robinson。。。有某分都某眼睇~  
Exactly! My Given caused the same price!
Therefore, either he going to play this weekend or not i also not bother..
But hope he could transfer to MC one day.
Then my ONE DOLLAR will really worth!
原帖由 steve86 於 2009-1-31 02:49 AM 發表

你返来啦。。。
转咗会D球员会唔会有分。。。
fantasy没换他地D球会。。。
绝对冇问题!
就好似上星期我嘅 DEFOE 侅 SPURS 入波,
都一样有分。
呢期我仲买咗 HESKEY!
通告:-

WEEK21 & WEEK22 得分将同时出炉!
先恭喜 DEVIN 兄成为 WEEK21 冠军!

ps:今晚记得睇波!
原帖由 chu553358 於 2009-1-31 09:32 PM 發表

如果轉會呢我廠呢
但我都係觉得 ALMUNIA 好过 GIVEN!
如果 WENGER 真係买 GIVEN,
证明佢眼光应该有问题!
DEFOE 受伤三個月。。。
点解仲咁多人唔适得卖佢嘅??
FRANK LAMPARD 无辜被送出场。。。。
WEEK 22&23 组合成绩已经出炉!
如有错漏 请尽快PM我!
恭喜嗮!

《破军》骇客组织
大马组