返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-8-29 08:20 PM 發表
不过我作出很大的赌注。

我买左很cheap的前锋,

来换中场球星。

希望没博错
唔驶担心,我啱啱同你相反,
我知道呢期好多人买"中场球星"!
而我就将個注落侅前锋,
因为我依然相信啲大牌前锋係时候开斋。。。
有乜差错,大家可以cover返!

回應 jacksonkua 第 646 篇文章

未必需要cover的。

我不贪心的,

我的中场球员助攻,你的前锋进球。

甘就皆大欢喜咯
原帖由 devin 於 2008-8-29 08:50 PM 發表
未必需要cover的。

我不贪心的,

我的中场球员助攻,你的前锋进球。

甘就皆大欢喜咯
嘻嘻!devin兄遘得有道理!
我入波,你助攻,
你入波,我再助攻。。。。
截左  換唔到人
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-8-30 07:07 PM 發表
截左  換唔到人
咁下一期見啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 HIDE 於 2008-8-30 07:07 PM 發表
截左  換唔到人
哈哈,这一期你和我都大头虾。。。
我们下一轮再追回啦
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:3
组合名字:TVBNOW联队
组合总分:186.75
教练名字:chfong2
教练得分:18.5 X 2 = 37
队长名字:altooooon
教练得分:15.5 X 1.5 = 23.25
會员名字:bmoon1977
會员得分:34.5
會员名字:00-00-00
會员得分:36.5
會员名字:leanming
會员得分:55.5

这星期每队的分数都不高,不过我们这队非常低分数。
不要放弃,
继续努力,
同心协力,
一定第一。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 chfong2 於 2008-9-1 09:39 AM 發表
Sorry Team, 这期实在太差。
有起有落,不用太自责。

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球
组合总分:254.5
教练名字:devin
教练得分:33 X 2 = 66
队长名字:woodstock1221
队长得分:62 X 1.5 = 93
會员名字:jacksonkua
會员得分:32.5
會员名字:chu553358
會员得分:32
會员名字:steve86
會员得分:31

这期竟然个个低分,

下期再来啦。

p/s  边位有兴趣做下一期的教练??
      我要引咎辞职,做回一个会员就够了。。。
原帖由 devin 於 2008-9-1 12:25 PM 發表

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球
组合总分:254.5
教练名字:devin
教练得分:33 X 2 = 66
队长名字:woodstock1221
队长得分:62 X 1.5 = 93
會员名字:jacksonkua
會员得分:32.5
會员名字:chu553358
會员 ...
辞职???
唔驶啦。。。。
我都表现好差!
呢期唔係参赛者嘅"问题",
係"英超球员"個個都冇乜表现,(尤其是强队)
所以我建议DEVIN兄唔驶紧张。。。
而且呢期你同wood兄(教练+队长)两個都係我哋呢组最高分,
咁有边位代替呢??
我建议下一期等得分最高果两位做"教练&队长"!
原帖由 leanming 於 2008-9-1 09:06 AM 發表
组合名字:TVBNOW联队
组合总分:186.75
教练名字:chfong2
教练得分:18.5 X 2 = 37
队长名字:altooooon
教练得分:15.5 X 1.5 = 23.25
會员名字:bmoon1977
會员得分:34.5
會员名字:00-00-00
會员得分:36 ...
多谢嗮leanmming兄!
你嘅"FANTASY上傳附件"我已经download!
非常详细,真係唔该嗮!
哈哈哈哈哈。。。这一期大家都很低分,,,,我们至尊红魔都很低分
原帖由 wlt1110 於 2008-9-1 02:20 PM 發表
哈哈哈哈哈。。。这一期大家都很低分,,,,我们至尊红魔都很低分
咁低分都排第二名!犀利犀利!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-1 02:25 PM 發表

咁低分都排第二名!犀利犀利!!
哈哈,还以为这一期会输的很难看,不过这一期大家却同病相怜,看来会员都是靠前锋和门将来那高分,已经很多人买的球员都没有上场,就算有都是低分数