返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇2 l* C; n( T/ q* z) E
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 ) e) F/ m. C( `% w' X* l9 H
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
6 w% P5 g; u) D7 j! Itvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76$ N% e! N+ O+ p4 D- E5 x
因為佢地兩個對眼神似人
8 P4 _7 Z/ S' y5 ]0 ]" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇7 J/ t* i+ H+ Q6 [$ M% o9 T6 ^! N
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
0 i- U7 V* C7 t6 I) K1 ]5 q  j8 D5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
. l" B: H! S8 L; y- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! O; u7 V0 t" R咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」
2 y- _9 e/ W* j/ n2 [" O0 w: L9 X3 h公仔箱論壇2983124tvb now,tvbnow,bttvb% M: k8 c- `  {5 R1 E
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
9 [. ?: ?2 e7 N5 ^( C公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
* e7 T' ~5 ^- S8 h+ X5.39.217.76
" ?5 f/ F0 \. r! H; oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
公仔箱論壇( E+ o% W/ r6 V
大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。
. ?7 {& a# X- wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* J+ I  @. Q; J
細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。5.39.217.761 U5 f! m. [2 ?$ W8 G; G
5.39.217.76; K7 R+ z* E* t& W2 [* F
我 ...
$ M9 D" L& f" _% i/ u0 h2 ^leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
" ^9 K; F7 ]$ k6 c' x5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T- x4 C3 d; F
見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
公仔箱論壇, Z2 ]: k) v8 }4 R& C1 s
3 p! [7 s4 \! F* w
係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。
1 p; Z8 P& G  w6 H- K' j. W" Vtvb now,tvbnow,bttvb/ }* a' n& y$ W6 ?. N1 z8 ^9 x
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。
' j: {! N8 q& U- `
6 Z5 F$ ]# V0 v" F# T公仔箱論壇最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。
8 H4 o) T" v+ U6 d9 x! A2983828公仔箱論壇3 W3 c/ x  G; i9 R
...
& b6 R  r5 G2 m8 Y9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
, A# t* P9 H4 X# H) N1 [' gtvb now,tvbnow,bttvb
. X6 |. a+ k/ {+ [/ f咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

/ z3 R- c7 p% ^! H) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。糯米治木蝨,形容得好好吖。! s: \' i* o2 G2 ^7 H
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
! H' J0 e& g3 p$ i( }- U. R
( N/ P% Y5 t4 [2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu