返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
. ?0 G" Q4 h, k# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
8 ]3 q( N% @7 h; t1 @1 ?: D& s胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
$ ?8 l. r7 M# X* }5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i6 O3 ^6 D6 N# C! v" u8 {

# C" W3 [9 F1 w5.39.217.76真係?呢個會好啲嗎?tvb now,tvbnow,bttvb% J, w# X" |4 b- Y" W
  L9 B; y; h# i4 X1 B5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
  I* c4 p2 X. f; a' D9 \, Y我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
! f) I, _  e% p. }/ Q4 L9 W
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。5.39.217.760 a+ h  r. h( U1 R
2974865tvb now,tvbnow,bttvb/ Z8 J6 X3 x: n& l" L/ x
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
3 i* i) S3 h/ f0 v( K( W, Z
/ u% J& M+ Q7 G: v; ]$ R$ y公仔箱論壇總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
$ l1 E5 t) P" P  ~0 W
; x3 ^. @! t* V. G5.39.217.76
4 @) ?: n. I! ~8 j

) ^4 x7 {( a9 [9 X# ?$ {$ C公仔箱論壇總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??2 O0 Q! D5 R. y' Z
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% t4 S/ r- L6 o% J. ^

- c5 O1 ~0 i* b, p
8 Q) `9 P5 R- {; ~tvb now,tvbnow,bttvb6 |- ~) J2 }. Z- T+ D' S! y
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 }; q% _' {; u2 x
9 A# z9 ?! b. n* e

0 Z6 D6 d7 R. Q5.39.217.76
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 ) K8 z5 U5 _( y6 E
5.39.217.76: G* Y/ ?  C; V" I) ^( P
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
* x! O. N4 b4 s5 o/ p+ S/ v0 K/ @
4 i% w% h4 Z7 U& u5.39.217.76我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。tvb now,tvbnow,bttvb  s, R' O" {( J( A0 v$ H4 w
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
4 X/ r% @" x1 @! `公仔箱論壇
+ u4 Z& O" E0 T$ l- l  H0 V3 h) c髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?- v; o4 Q$ M+ X- _2 z8 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N# ~& p2 ^- {5 h1 a
4 {+ j  m' p$ d$ R
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
2 @  V" B: g0 ?$ w5.39.217.762975667
" |3 j. r0 {' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
" e3 X; o  D0 a# O" w公仔箱論壇( x6 f1 F, h& Y" w$ x; M+ b
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...5.39.217.76# U# b8 ~' }9 m( Q5 J3 y
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...5.39.217.767 L8 I! k* V0 ]! ~( N8 l/ E$ O
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
公仔箱論壇; R; o8 B0 r( T' n1 ?0 s% }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P: N9 k6 C% o" \, I$ @9 v
2975628( U! \$ I6 J0 s5 g

, ~2 j8 H, [! R2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。5.39.217.76. @! y+ {6 f* s: R
2975671TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y5 z8 a; F* o
( X  Q. o6 e2 w" ]公仔箱論壇
$ l( ~. y& Y' e' a6 h0 g8 @leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- K6 e" u* q3 w

0 z- F4 ^% y& Z& E! Q: G我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
' I' f9 d/ J- Z6 h4 c! b2975646
7 @; ]2 F# B5 x公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
, T8 p3 _* x+ I* G) `& G; G3 t! Dtvb now,tvbnow,bttvb/ v' y2 G$ w) Q
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
" c+ X2 j- G. N) k% t5 w. C4 C6 Rtvb now,tvbnow,bttvb% @6 m  H& E& ~, a$ ~
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?: d% l* V& b# w( h
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
& X1 O, G9 v. w4 h- o1 L% Q, K
5.39.217.762 f4 v# T5 a" r% ^9 m; o

2 P& y! q9 e& z( B% ?# y9 O公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
7 _6 b: _  ^. @2 M如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

6 ^+ _. f: j1 K# r+ o! P5 m5.39.217.76
9 Z% x, ~& n/ l$ {1 U; t公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
: K: ~/ B$ o. y5 |1 Y大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
' R( f7 R% a7 g+ |" mtvb now,tvbnow,bttvb你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
: h0 A: z5 r: I5 Z" k" i- Q9 C 3 B, X! |/ r( x* K# |% u  t

, k5 N+ ]( Z' Q( ~公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
/ S- K( w0 |5 x! [* U公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
. R1 L2 x1 ]0 pmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' G  }/ Q' ^1 D$ m% l
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。; r' X; `: x5 @" k! v. Z5 V2 [. j

9 s9 {8 m+ o* _  J! Y
3 e) _) {( i/ W0 v

% H) q$ n3 ?  G% l9 m6 H( h" \tvb now,tvbnow,bttvb袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
8 Y$ k( g5 {6 a, r  V9 W8 ^大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
" N3 {2 `: S# k0 G  |" q
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
  j; B. v  o: [& w/ Q5.39.217.76/ X8 `  B& F" B. w# z% N
又有得睇李佳芯,開心。5.39.217.766 q, L5 r; Z1 j. Y8 X+ R
5.39.217.76( N/ {8 `, L3 b1 p6 A5 P% S
tvb now,tvbnow,bttvb$ I0 z' W5 x' K* \- k* G