返回列表 回復 發帖
& Q" S; E% h& e7 R0 d, ^
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋
3 g6 t* {# F( E7 f$ i+ u" WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
; ^& t9 }& a0 B* Z) `
% v- Q# T9 O: G' E2 b
我都好鍾意佢地四個女仔
公仔箱論壇! L5 u! k" i' f% f' T
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我  W9 Q1 }2 [: k" D1 o
mnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
5.39.217.76+ i. s' g% x- F, v7 q1 y

3 {2 O( g5 F2 s5.39.217.76不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
2 A9 u/ B' w: Q& D: r, A/ Z5 t係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫" {7 r. N% Q- }! d
, [0 A4 d8 @; S: x

2 U! f5 O# \& l3 Q' }9 y1 ^& d' |5.39.217.76咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c, ]) ~0 G5 ?) k) d9 ^- C
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
. i4 T" q$ ]$ |9 I$ m9 {  e5.39.217.76- T! i; I; @9 w3 j; h. u7 X8 i2 D
幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架.. 公仔箱論壇1 n; n% u$ H: m" }2 e* \8 S" f

( K0 R) b5 {8 y0 z* s: y5 i  A  b( R5.39.217.76我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視5.39.217.76: C/ t4 e3 W+ }- @
昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」
' E6 O3 H7 \9 {: s! Y桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...
6 q% a7 @/ e6 d' g# v+ n公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
  }! Q, p7 K) I" B

9 B1 k& X( _% t% `9 h) O5.39.217.765.39.217.76) g1 g! ?  Y* U3 {" h& H
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
2 k/ C  X4 M$ T1 {8 z
哈哈,細佬,你又多個fans啦....3 R9 k1 W( r5 c: `

$ P! p7 x2 ^( X8 [% `睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
7 a0 |) X! ~: _$ \; ?3 K3 F1 z. l; r2965294
/ d5 x3 P6 M. n. Q3 e& l% b3 Dleekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 }* z) |# z# f3 D  K

8 y& I0 @! k8 d5 _5 ]2 }- B靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,
! j! ]6 ]: V# l3 v1 q) ?: y/ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈公仔箱論壇  h  s6 A- ^; X, c6 M! R
就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破$ Z1 F+ z) F9 s  [3 c6 E7 C* d
目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽
! L: a0 k2 l% S. t6 z' O& E) z公仔箱論壇觉得比使徒行者强多了 ...tvb now,tvbnow,bttvb3 X9 D. N: K3 w" w+ d  z9 I
nancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
: J$ R  O7 A" F, d/ q/ j, O3 w5.39.217.76
! ~6 e  l. o1 L7 w7 k1 l2 h$ ^nancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒tvb now,tvbnow,bttvb/ d2 f- ?# t5 I: ~+ K/ G6 |
mnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) H" o1 y( s6 ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W7 U' e6 w" {8 ^& r5 `
慢慢嚟.. 我都幾集無睇
2969862公仔箱論壇! w. J3 @. g4 v; ~& \- U
  m& ], O% ^8 w, W% r! J) ]tvb now,tvbnow,bttvb2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...
6 f; f8 P7 {2 u  X, N7 @3 Z0 N* T5 q8 G6 B7 e7 C
5.39.217.76! b5 c! [0 a/ B9 g' {# E
蝦頭.....把....
( O+ R( e6 r' p( }3 T0 k* Z9 a2969863TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Y! }3 Q" L; H3 \: G: N: f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B  f- s) b% i6 P3 z/ W+ C
% t% b. a+ F  q9 M; I4 B
徐子珊.....比下去了...
" D% f5 \) \' B5 x7 ~5.39.217.762969865tvb now,tvbnow,bttvb  V$ ~# ?. Z( W8 T* w% o/ V
金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
, w0 C9 S( G& ?* ?. g5 S公仔箱論壇
9 Q; A& g$ K/ ?5 w" ~朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 l0 n+ y/ I2 D, c

& J1 d* a& n* G8 F' }% H表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....9 N! q- [9 P7 D# A; \( U" S5 ?4 K

6 i- b( P0 D' W$ K6 A- P2970337公仔箱論壇" Z. V& A6 F7 S- `( S' |' K
leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
1 _0 G: k" g* [- U& u

$ ?" g. j2 G2 G, q' }# }# l* V5.39.217.76傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:
) D5 Y* u: ~+ s7 s0 U公仔箱論壇5.39.217.76% n  ~# i4 W+ z5 P- N- T
光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」
+ e7 Y" _* p; H0 Q由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...
' P% @: ~' |. q2 Z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
; S' F1 a8 }- R9 G1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 c: J' [) z( d/ ~  {公仔箱論壇其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.