返回列表 回復 發帖
TVB的美女都跑光了 就剩一个能看看的了!
虽然又系纪律部队题材,但换懲教暑,都算有新意
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
I t reminds me of the old timer by Chow Yun Fat et al.
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!5.39.217.76, M: W) C/ j) Y: w7 s# `& b
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
9 z- `' ]: L: n6 |公仔箱論壇仲有心穎BB阿大佬
3# 大文細佬 5.39.217.76( C0 D  r: V8 B' v. {
多D咪仲好。。
果個啊伯真係識抽水
cctvb要拍攝暴動場面? 去旺角啦
  W; _+ Z  V9 V1 m( y6 dmoneycat 發表於 2014-10-5 07:30 PM
1 Q( z& Z& C; x3 a
真係直程剪啲新聞片段入去都得。
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!* j5 f+ Y3 w( Y& K
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
公仔箱論壇; M) @9 g! c) @: I4 X. r) J* z9 z
係呀,好大棚人架....
% G: O' j  r3 i' j公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb! Y. t; {* ~. k# x- @
仲有心穎BB阿大佬
& z4 `2 y. a1 t$ j4 V: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-7 11:35 AM
2 @; |3 H6 o: v' B! M0 x) Q公仔箱論壇公仔箱論壇* i1 ]& H/ q) v& b8 a) [+ t( B
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
0 _6 `7 I, l6 V大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
1 C3 _5 V3 {* u2 Y, e# U* U  D% r2 c* _  n- h, p" a* ]
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
果個啊伯真係識抽水
( n8 Q# |! @% _' T& ?' \. I5.39.217.76Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
5 o/ R% y4 ]# X5 C* b0 w! ~tvb now,tvbnow,bttvb唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
thank you

評分次數

• timmaxsing

點解又係有不死既子珊架
演員故事同樣不吸引, 跟大藥坊一樣一集都不會