返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
' Q$ p5 Y6 E( U( \3 u- L+ k8 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
1 D& v1 [' J, i3 y  c5 i6 |4 M5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
" i: l/ a5 {  ~( A0 N/ `
黑色真係好型@@
: a4 b0 F- G2 g- x% c' }公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b' Z# {  G. o- i2 ]; n* \
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
% z6 r; A- Z( V5 L公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇8 q- A, H7 ~% z& _$ Z& j
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvb now,tvbnow,bttvb: P* Z  M5 m3 i' t
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
6 _; @- ~8 Y& }( g  ~, A" |
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |; d) o. @( D7 ?5 y/ Z+ K& N
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb  U' y4 ]+ `/ i% _0 ?" \1 u( m
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb. v: Q6 ^4 Z' r1 l& |# [6 y
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 Z9 X/ Q# ]% _. n! Otvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
: e+ O& x! _" S" o! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d
8 m: J( l2 n% ?7 M! M6 o! x5 @7 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb+ k( B% m5 z' l# A: W9 w
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇0 o) b& n' c2 {* F3 I4 K6 G
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
3 c9 P3 e, S2 s7 R/ t0 R* _3 Z4 a3 ]5.39.217.76one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的