返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@& o* _' m: ]8 ]: [  \4 c
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
- T$ P$ J8 r$ ?7 J1 y$ D; E8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ ^( E( f/ t) |) T
黑色真係好型@@
4 G( b1 {/ d, D4 M1 {9 n, @* ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
3 t! n; T6 W+ p% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b公仔箱論壇1 ~- a4 v6 Y" {/ v: T- j
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
3 R, d% f6 m5 T  i4 B% x公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
3 [6 L7 k% \8 f3 y, q2 T公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
6 o3 ^: i5 O; m5 \# C8 \+ s沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
- Z& L* L4 U- \+ h! M
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...5.39.217.766 [5 u% ]% r  M! d* C3 h. ?; v" h! A
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
& Z* k: ^6 m* ^  S) l4 O- ]8 G% w' O! Htvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
; K7 x9 N3 c4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
& \5 W% R; b4 H! B& |( [# ^# ^
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb% H& s9 R9 w( \. C* g
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
5 r6 Z, I4 m7 C: }- b公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
% F+ m" `; d* B$ a3 b2 W4 U/ M5.39.217.76agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
5 h' U( P  J) l* W( u2 ]& V) e同埋我覺得one影相靚d
公仔箱論壇4 @/ m1 }' L4 {7 l( \* R
我就鍾意one多d(所以訂左one)
3 s% H, {: k" T) n  l公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價4 \# N7 E5 k- Z( k
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5.39.217.76, w" g; M: A% J8 e, ^
但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb& F/ j/ z- U# N2 R& A1 P6 @
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
. F7 H# \: O0 V! x- I, A同埋我覺得one影相靚d) p& g& I4 R3 Z6 x
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: \1 @) r9 e9 Q- O; `% Y
如果講像素既話唔係S4高D咩
3 M2 {5 P' M/ h1 t' o& G
但S4好似都多左好多新功能..?3 `1 }. G0 Z8 i  D
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
0 Q; S4 x9 h# h, n. `公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電/ Y2 G# P2 c6 j9 Y7 b& n, ]- \# p
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( K$ G( u; ?& J- B/ G公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
  j& D# j$ c- S# n: k- b  S公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~2 a4 T+ k  _( P5 u; `5 v9 @
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
  C4 U' K, ~4 u) ^one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
! S0 A1 y& d  a# Z1 O佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
0 B: T% X* \+ S同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 n# @2 f- p' w/ ~- N- ytvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
% }! b/ s" j( i! j0 o% M/ b5 l如果係咁咁真係唔洗考慮....