返回列表 回復 發帖
家族沒得拿...
103级
hunter_87 發表於 2009-6-5 01:37 PM
重生吧,反正103級不太難升,最好找翻個師傅~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
家族沒得拿...
路過的森 發表於 2009-6-5 02:50 PM
你可以去二手市場買,或者轉過第個家族,但系可能會扣錢~~
可不可以给我一个经验卡??
我尝试去合成绿药水球,哪知五次都失败
损失惨重
可以教教我吗??
可不可以给我一个经验卡??
hunter_87 發表於 2009-6-6 04:08 AM
你想要幾倍的經驗卡?
如果有加入家族的話
可以在家族倉庫裡拿
我尝试去合成绿药水球,哪知五次都失败
损失惨重
可以教教我吗??
hunter_87 發表於 2009-6-6 04:52 AM
這個嘛.....
其實也沒什麼訣竅
就看你的運氣
它的合成概率有75%
算是很高了
我的家族缺少双倍经验卡
可不可以给我一张??
Kay 多谢晒
我想问组队有什么用处
请问转生后是不是要重新玩过
我想问组队有什么用处
hunter_87 發表於 2009-6-6 10:08 PM
要同一地图,一齐打怪,经验先会x1.2倍,但系会同队友分享经验~~
5同埋一齐打怪/同一地图,经验不变~~
要同一转相差200级以内先可以组队~
请问转生后是不是要重新玩过
hunter_87 發表於 2009-6-6 11:25 PM
又一级升起,但系会多左素质点~~~
Kay
又係我依個麻煩人....
請問有冇一些說明點樣將隻寵物由最基本一級升Level呢?
我打左幾場都真係好唔明~~sor
想問問點先叫"嬴", 係咪用普攻打到對方HP-0, 咁之後又要按咩?
因為我次次都等左好耐, 隻寵攻擊一次, 扣一次HP...好心痛
你可以去魔法院学技能,睇清系边个职业【你一学左就会变成该职业】~~
最好做法师,必要技能催眠术同光爆术,光斩系咩职业都学到而且5洗好高级~~
你可以去魔法院学技能,睇清系边个职业【你一学左就会变成该职业】~~
最好做法师,必要技能催眠术同光爆术,光斩系咩职业都学到而且5洗好高级~~
kay199143 發表於 2009-6-8 05:15 PM
馬上去試試先
唔該哂~~QQ