返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 5.39.217.764 `5 z  s. R9 O0 f/ Q% p& s, e; Q
& L+ q4 p/ e; h/ L" x9 p
, P' }$ i. O5 S. `5 n
老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
公仔箱論壇7 y1 ]1 M# R, P  [1 a
女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表 公仔箱論壇* A* j7 ]. k1 P; j) @6 v
我女嫁喎
) l. K. k) O, X" [/ j# \3 N對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表
, b# g9 T% `9 \0 gtvb now,tvbnow,bttvb
% T# r. I( ?5 H# U/ D+ q 点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p) b4 x9 u  I% ~
好想去看看哦。。。
( @' u* M' t: c/ T# H4 a) j( m YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??5.39.217.76" H% f( x) ~9 S1 ~5 }5 q3 `
好期待  ...
( K9 y/ t" w$ Y2 Y公仔箱論壇令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表 , i: l8 G$ N; L6 I
公仔箱論壇; L+ s% e+ P% @5 O5 p: a' I: u
令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
tvb now,tvbnow,bttvb# A# i" W/ C) w- I
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,tvb now,tvbnow,bttvb% U7 D9 m2 O' ~" P2 W
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表
9 C8 r4 N* _) V5 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 d% [2 F9 |7 }. M1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
' D: M! p& x( B& E5 c公仔箱論壇 啊~还有台湾都得。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, I* q9 D* ^3 v0 l4 F
唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
/ |7 V5 S& X: g: e公仔箱論壇中國好多靚女嫁
5.39.217.76. I& h1 T( \4 E; N* E3 z) Q
中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表
( F8 I3 j& T2 q2 C: A公仔箱論壇
7 J5 t. T. @$ z9 X9 ?& \* b, x. u5.39.217.76唔係fa
" Y5 W  r4 s5 e是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
& [6 L& t" x8 ?# O$ Utvb now,tvbnow,bttvb中國好多靚女嫁
公仔箱論壇: E% a) j  {: Y7 Q, E, m4 e
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表
5 F  b3 o& H, }- o6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' D' P) {. J: C  k$ l; N8 ~
是呀,没骗你架。。
5 N/ Y) E) j$ C" @- m, O! mokok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表
6 w. x8 d! ?6 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ u* W7 |5 A' L: ~2 i7 b1 W 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
/ m6 A; i" J9 v/ }1 @) U6 U( W
慢慢搵.
继续~~努力~~~!
- _9 x2 x4 z( |6 ]: s, \$ Q公仔箱論壇支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···tvb now,tvbnow,bttvb% g# T( h8 r5 l* r5 d4 l# q
的确是美女 哦··公仔箱論壇9 y/ t  P* ~; k- |8 O
呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表 公仔箱論壇/ z6 a( G4 L2 S. q( R9 |
继续~~努力~~~!
1 F. ^  a; z+ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持下
- C+ I5 y9 t6 I- O% u4 X' M公仔箱論壇多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表
' h1 g7 f/ Q) N. R( b呵呵 以我大陆的眼光看···
, k# S7 B6 E7 U! Z的确是美女 哦··tvb now,tvbnow,bttvb$ |* u7 w  a; I
呵呵 ···
* w  A4 W( F' K5 @# R, ^, Btvb now,tvbnow,bttvb哦哦..