返回列表 回復 發帖
你地真係a..
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 公仔箱論壇+ @4 ?  E5 u/ b) z5 d
溝女就溝女啦...假正經
5.39.217.766 W5 G# N( Q3 s. \1 @) k
你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb# v, I( J, H( x7 e% ?4 v
' j- z" k2 a0 F' U3 }  E# Z+ }
人家溝女....你不抵得啊....
* b# X6 O3 Q/ j8 ?你有我嘛....
5.39.217.76# r6 n& s0 _3 g  ^) Q
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表
3 P" u% A0 R" V( W5.39.217.767 j, R  H( p  I( k5 H
他暗恋我~
暗條命...叫鴨搵你
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表
/ y: {4 [4 G/ E$ K1 A5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @& L% F! D5 U# w
他暗恋我~
7 \0 x& ?5 [/ P; G, I) ^" X  S( T公仔箱論壇 公仔箱論壇$ L3 |% e- t6 \5 C8 a
她已经和我订婚了...
- B; R  ^$ P1 t/ t; H% n6 t+ p礼都收了... 5.39.217.76$ I- s; ]' [6 ^! c9 W5 M
聘礼也收了....
8 e: T7 e) ^3 d+ H. w; ?) r- k; m你自作多情吧....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
+ S9 ~  Z) b7 k; B+ ^公仔箱論壇
2 T. C. z2 A: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 E: D8 V5 s* u! s- u* I$ K她已经和我订婚了...
% }) u0 B7 I9 Z4 I' ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。礼都收了...
! O: ^" P8 V; P" }5.39.217.76聘礼也收了....
% H' L( i0 p7 P( g# d9 `- \( J5 q' O你自作多情吧....
我冇講過
born to die
你好牙...我都係hk人黎架...) |, Z0 k9 x& n3 A7 e% ]/ t- |
你唔洗理toyo88架..佢...傻架 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?6 B4 a' W  Y3 w" j
你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...' |# N: p3 y! r9 w! r" B5 X, E
但都支持你po既靚靚自貼...  B  {. [  G( Q' l* H
新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n  J2 ~0 m$ M7 o4 k/ P% I# b
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
wow............
. v7 C# [* X+ S$ u, j) [又有新照片~~
4 `1 t5 s% m4 `- Dtvb now,tvbnow,bttvb靓......靓.....靓.....靓.....靓.....啊.................

回應 toyo88 第 18 篇文章

原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 10:14 PM 發表 公仔箱論壇! E& x6 n9 w- I+ P: ^1 u! {! R
暗條命...叫鴨搵你
* P7 u& i6 F/ Z; N公仔箱論壇+ h7 B  W; ?( z5 n9 ?' P: O) g  T
88..唔洗青yuyume唔愛你wo..
  {$ u* u8 E! y5 ]8 c: j# A佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
/ r$ S5 D/ k; }8 |& K; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都好丫..岩曬你...
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
...幾清秀...多謝妳的自拍分享!!
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 11:04 PM 發表
) R8 r2 ^3 n* C9 i1 K$ v+ S% _6 c7 r' RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我冇講過
& M* J/ E4 y* K7 R, V& E: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打完斋不要和尚啊....
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:14 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J3 r' V' E( H! y* [

7 q" k8 |/ s  O  Rtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 O3 G6 P+ l9 s% h$ P
88..唔洗青yuyume唔愛你wo..; r! D/ Q- s0 Y$ U# B8 M. Q
佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
# N+ w2 t* F" ~, n/ L7 p1 stvb now,tvbnow,bttvb都好丫..岩曬你...
你又知岩曬我
born to die
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-5 12:12 AM 發表
" F8 A! _9 ]7 R+ {! f5.39.217.764 _! c! I- I  T: N" Y9 Y
打完斋不要和尚啊....
我幾時有
born to die
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
原帖由 kokjong 於 2009-1-5 02:00 PM 發表
3 l6 Y( x  p  o/ N. z) T哦。。依度原來知道咁多野。。。。
你又黎灌水呀
born to die