返回列表 回復 發帖
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 06:33 AM 發表
呵呵,我不是哩,我是马来西亚人来的
你知到我係加拿大人 ga?

原帖由 manyiu 於 2009-1-1 06:40 AM 發表

你知到我係加拿大人 ga?
haha,你的ip有show的嘛
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 06:43 AM 發表
haha,你的ip有show的嘛
Oh! I forgot!
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 08:06 AM 發表

Oh! I forgot!
hehe,is ok~~~
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 08:08 AM 發表
hehe,is ok~~~
你上緊班上網 , 唔驚老細捉蛇呀? 哈!
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 08:12 AM 發表

你上緊班上網 , 唔驚老細捉蛇呀? 哈!
嗬嗬,我们上网是Legal的,你呢?在上班吗?
坏人,早晨哦!
今日要做吗!
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 08:13 AM 發表
嗬嗬,我们上网是Legal的,你呢?在上班吗?
我放緊假, 好得閒, 又唔可以去街, 因為俾外面d雪阻住呀! 咁咪上黎囉!
原帖由 qqbubu 於 2009-1-1 08:14 AM 發表
坏人,早晨哦!
今日要做吗!
早啊,现在做着,今晚不用做,爽 可以睡场好觉了
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 08:26 AM 發表

我放緊假, 好得閒, 又唔可以去街, 因為俾外面d雪阻住呀! 咁咪上黎囉!
出去玩雪啊 我没有玩过呢
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 08:37 AM 發表
早啊,现在做着,今晚不用做,爽 可以睡场好觉了
真系爽啊!今晚训返场好觉啦!
昨晚你没出去countdown
原帖由 manyiu 於 2009-1-1 08:26 AM 發表

manyiu 这个时间你应该是countdown紧哦!
原帖由 qqbubu 於 2009-1-1 08:40 AM 發表

真系爽啊!今晚训返场好觉啦!
昨晚你没出去countdown
没有哦,累到要死了,都不够睡还countdown
你有出去吗?昨天听说1u很热闹哦
原帖由 jasonlcs87 於 2009-1-1 08:45 AM 發表
没有哦,累到要死了,都不够睡还countdown
你有出去吗?昨天听说1u很热闹哦
应该是啊!不过我没过个边。
原帖由 qqbubu 於 2009-1-1 09:21 AM 發表
应该是啊!不过我没过个边。
听我朋友说很热闹哦,然后还有明星去唱歌呢,最衰要做工,不然我也想去