返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:16 AM 發表
可以不可以私人醒我啊...
好驚呀
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:22 AM 發表
CHUU KANG 走嘞..........做暹人啊.......
他去咗bet...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:16 AM 發表
下次做么?
感動
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:23 AM 發表
你也赞助少少给我
奖金D事情..他负责给
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:16 AM 發表

我下午才知道....
才搞的ma?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:22 AM 發表

我要自由...
是自由点啦......睡不着就没人谈话了..........
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:23 AM 發表

好驚呀
你自己讲2-3days can get $$$$$$$$$$
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:17 AM 發表

咁样连阿伯都走埋啦...........
so quick to go la!
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:24 AM 發表

才搞的ma?
你有无看清楚架..我地讲delete post的问题啊...不是搞活动啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:17 AM 發表

是G主持赞助架
i know la before you say jo la!
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:24 AM 發表

是自由点啦......睡不着就没人谈话了..........
我好少睡不着...一睡就天光
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:25 AM 發表

so quick to go la!
讲得没错.................走得快好世界
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:18 AM 發表

人人有份..

ricky奖金加码
推過100頁就no problem~~~~~~