返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:09 AM 發表

maybe waht to play play only......
well, just happy is ok la!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:14 AM 發表

我都no think過
我下午才知道....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:12 AM 發表

咩都无....
咁样连阿伯都走埋啦...........
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:10 AM 發表

所以希望咯...
失望越大
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:15 AM 發表

mumu佢give money la~~~
是G主持赞助架
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:10 AM 發表
i really want go to sleep la..... if win, remember give some to me a......
88 la chuu!thx for your help!
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:15 AM 發表

that ok????
人人有份..

ricky奖金加码
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:11 AM 發表

go out minum......
仲eat嘢,what time!?!?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:15 AM 發表

整页多数是我回复啊
因为我慢,条线仲慢过我...........
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:17 AM 發表

咁样连阿伯都走埋啦...........
从来就无...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:17 AM 發表

失望越大
仲没绝望架
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 03:12 AM 發表

你叫我放入心里..我就答你摆不入
我幾時ask you put your heart?
簽名被屏蔽