返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2008-11-13 10:04 AM 發表
KITTY有我地合照啦
settle atready..我接受了你看下好美O。多謝你。 真愛。
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 10:25 AM 發表

settle atready..我接受了你看下好美O。多謝你。 真愛。
Kitty姐姐早上好!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:26 AM 發表
我哋又有相SEE LA!~~~這是Kitty mao mao姐姐啊!
好美O。。改天拍過。。好不好﹖我穿美點。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 10:28 AM 發表

Kitty姐姐早上好!
Ricky morning.
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 10:39 AM 發表

好美O。。改天拍過。。好不好﹖我穿美點。
well~~~你而家好型呀,等我change個look,你see seeO唔O K?
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 10:40 AM 發表

Ricky morning.
你來看看我們襯不襯now?
哈佬 @@
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
走路??
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 10:51 AM 發表
哈佬 @@
ffeel你好啊!歡迎光臨!~~~
原帖由 ffeel 於 2008-11-13 10:53 AM 發表
走路??
唔好意思~~~小弟正在公司啊!~~~不能成日覆,不要見怪啊!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 11:00 AM 發表

ffeel你好啊!歡迎光臨!~~~
hehe~~靓仔泥到
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 11:01 AM 發表

唔好意思~~~小弟正在公司啊!~~~不能成日覆,不要見怪啊!
氹人唔錯~帮你解冻!!
快d覆call ~~
很有点花哨
不管怎么说还是支持起