返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽

回應 chfong2 第 38901 篇文章

你问G 哥哥...

可是我觉得你跟你老婆同一个家族比较方便..而且下个月结婚就比较方便

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
Hii mickey and chfong !!
~ boyboy 俱乐部 ~
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

回應 boy12 第 38903 篇文章

BB..sunday无出街街啊
原帖由 chfong2 於 2008-10-20 07:51 AM 發表
我要是尼度拜堂
你安排好咗同我讲啦..

我不知道听边个讲是在4人帮啊
Sunday now waiting for dinner at friend's house G ma !!
~ boyboy 俱乐部 ~
仲可以上来啊
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-10-20 08:00 AM 發表
4人帮是女家,借你的地方做男家。得不得
无问题.. 到底在哪里啊... 我又听讲你地在4人帮&qq度架...
mickey妳昨天全天去了那里呀? 我沒見到妳多想妳叻..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-20 08:03 AM 發表

无问题.. 到底在哪里啊... 我又听讲你地在4人帮&qq度架...
出门在四人帮,喝喜酒就在qq俱乐部。
各位早晨呀........工作中了
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-20 09:30 AM 發表
各位早晨呀........工作中了
我也是啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~