返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 03:29 PM 發表

我有保镖架........... 不过不是贴身保护
就係我哋呢D少林武僧啦!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:35 PM 發表

我踩扁你先
原帖由 akudan 於 2008-10-13 03:32 PM 發表

甘你就惨啦。。
刀仔太细啦... 只猫快D出来搞定猫蛋
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 akudan 於 2008-10-13 03:38 PM 發表

我踩扁你先
你再嘈我出天照!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:35 PM 發表

毕竟我是靓婆婆啊..要照顾形象架
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:45 PM 發表

你再嘈我出天照!~~~
甘暴力。。同你师傅讲。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 03:47 PM 發表

毕竟我是靓婆婆啊..要照顾形象架
我都未見過你個"形象"!~~~~~~ :titter:
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 03:45 PM 發表

刀仔太细啦... 只猫快D出来搞定猫蛋
可惜猫猫啤我搞定先。。收买咗只猫。。
原帖由 akudan 於 2008-10-13 03:48 PM 發表

甘暴力。。同你师傅讲。。
咁俾個"月讀"你炭吓sin!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:50 PM 發表

咁俾個"月讀"你炭吓sin!~~~
趴低。。投降。。趁你得意忘形。。
反击。。
原帖由 akudan 於 2008-10-13 03:54 PM 發表

趴低。。投降。。趁你得意忘形。。
反击。。
當你起身一望我對眼就...... (月讀)哈哈~~~~~~
就。。 To be continue...
等下一集。。
婆婆,ricky,猫蛋。。。肥猪返来啦。。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-13 03:49 PM 發表

我都未見過你個"形象"!~~~~~~ :titter:
<<<------------------我最新形象
原帖由 akudan 於 2008-10-13 03:49 PM 發表

可惜猫猫啤我搞定先。。收买咗只猫。。
猫蛋竟然可以搞定只外星猫... 笑死我啦..