返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-10-6 01:05 PM 發表

會咩, 你的瞳孔收一下就得啦.
我不识啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
靚妹子,sit一坐
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 34192 篇文章

靓哥哥,你坐错地方啦 E度不是少林啊

是我休息既地方
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 03:00 PM 發表
靓哥哥,你坐错地方啦 E度不是少林啊

是我休息既地方
咁有咩問題 這是你的舖呀
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:03 PM 發表

咁有咩問題 這是你的舖呀
我间姑婆屋.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 03:06 PM 發表

我间姑婆屋.....
唔驶驚,靚哥哥喺大廳!~~~
你大把人爭啦 :titter: :titter:
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:08 PM 發表

唔驶驚,靚哥哥喺大廳!~~~
你大把人爭啦 :titter:
晕啦...

知道你系大厅啦........
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 03:14 PM 發表

晕啦...

知道你系大厅啦........
妹子,同你傾多陣我又要leave啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:16 PM 發表

妹子,同你傾多陣我又要leave啦
今晚都可以倾架啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 03:33 PM 發表

今晚都可以倾架啦..
今夜有special行動!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:34 PM 發表

今夜有special行動!~~~
又饮酒...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 04:03 PM 發表

又饮酒...
唔一定要飲洒嘅 88 la 靚妹子
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 04:07 PM 發表

唔一定要飲洒嘅 88 la 靚妹子
知道啦..不醉无归.... 听日见啦
只猫...4.00点几啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 04:19 PM 發表
只猫...4.00点几啦
蛇入來一下, 今晚至分錢.
外星貓E生