返回列表 回復 發帖
对你的思念是一天又一天
              孤单的我还是没有改变
              美丽的梦,何时才能出现
              亲爱的你,好想再见你一脸~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
有无人啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 34252 篇文章

how u feeling ar mic mic
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 02:32 PM 發表
有无人啊...
肥猪等左你成日啦。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 02:32 PM 發表
有无人啊...
你终于上来啦!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 Geai 於 2008-10-7 02:33 PM 發表
how u feeling ar mic mic
好累咯...
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 02:34 PM 發表

肥猪等左你成日啦。。。
我无心架....
原帖由 yicno 於 2008-10-7 02:34 PM 發表
你终于上来啦!
是啊..你今日无做啊 收到你PM啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 08:35 AM 發表

好累咯...
係咪呢....成日叫你多D休息..都唔聽話既....
原帖由 h2o 於 2008-10-7 02:43 PM 發表

水弟..你返学日子好吗...

......我知道啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 02:41 PM 發表

我无心架....
我知你唔想。。。 我没怪你啊。。。
只猫..你几点到啊...家下快3点啦

仲没到啊...
原帖由 h2o 於 2008-10-7 02:43 PM 發表

哦。。。 水仔都返来啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-7 02:46 PM 發表
只猫..你几点到啊...家下快3点啦

仲没到啊...
猫猫今日好忙??没见过他出现啊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 02:45 PM 發表

我知你唔想。。。 我没怪你啊。。。
猪猪..