返回列表 回復 發帖
只猫去阻街..都E+仲没返啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
婆婆 & 各位, 我返來啦.
外星貓E生

回應 CC517 第 33051 篇文章

我在茶餐厅度叫咗...波罗包给你吃
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 09:24 PM 發表
我在茶餐厅度叫咗...波罗包给你吃
我要吃新鮮出炉雞肶.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-1 09:26 PM 發表

我要吃新鮮出炉雞肶.
夜啦..买晒咗啦...下午又不去
hello.... come here sit first....
原帖由 chuu 於 2008-10-1 09:35 PM 發表
hello.... come here sit first....
chuu..我刚刚发现    來自: 四人帮-镇猪虫

你是从猪猪那里走出来的啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 09:37 PM 發表

haha.... you guess correct la.... why no one here la..... they didnt come a???
原帖由 chuu 於 2008-10-1 09:39 PM 發表

haha.... you guess correct la.... why no one here la..... they didnt come a???
他们出街啦....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 09:41 PM 發表

他们出街啦....
you didnt go out a.... wait me???
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 09:37 PM 發表

細細聲你知啦, 豬虫可在豬屎中找到.
外星貓E生
原帖由 chuu 於 2008-10-1 09:45 PM 發表

you didnt go out a.... wait me???
是啦...无街出..无人约 等只猫...
原帖由 chuu 於 2008-10-1 09:45 PM 發表

豬虫, 我也在啊.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-1 09:46 PM 發表

細細聲你知啦, 豬虫可在豬屎中找到.
不是在猪条尸架.................. 猪猪..不好死啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 09:48 PM 發表

是啦...无街出..无人约 等只猫...
貓在你左右.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生