返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 12:25 AM 發表

不到一年啊...
那你放心吧, 沒這麼快 game over.
外星貓E生
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 12:27 AM 發表
mickey姐...要换电脑啊???
我买不到一年架...换来做么啊.......还好好架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 rockyguo 第 33123 篇文章

忘记问你..你是大马人来架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 12:26 AM 發表

12.30啦..你仲唔去睡觉啊
嘻嘻, 現在就去, 免你真的變了公雞...................... 常啼.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-2 12:28 AM 發表

那你放心吧, 沒這麼快 game over.
E+有时候听到CPU..e,e,e,e,gu,e声啦
原帖由 CC517 於 2008-10-2 12:30 AM 發表

嘻嘻, 現在就去, 免你真的變了公雞...................... 常啼.436687

我不接E个job架....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 12:30 AM 發表
忘记问你..你是大马人来架
不是..你5系第一个甘问的人...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 12:33 AM 發表

不是..你5系第一个甘问的人...
HK人
nicnic.. 猪公
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 12:36 AM 發表

HK人
广州...啊....我都无打繁体..当然5系HK人啦...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 12:37 AM 發表

广州...啊....我都无打繁体..当然5系HK人啦...
中国人...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 12:36 AM 發表
nicnic.. 猪公
你叫我啊?
hello..........
原帖由 h2o 於 2008-10-2 12:40 AM 發表
hello..........
嗨~3弟
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-1 06:42 PM 發表

嗨~3弟
hi 阿大
咁夜都未訓啊