返回列表 回復 發帖
看看看看
得奖了。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-28 10:54 AM 發表
我弹出来吓吓mickey
我要出去下啦..晚上见
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-28 11:06 AM 發表

NO 還未上課, 去阻街而已  
今晚见啦...
原帖由 tingx2 於 2008-9-28 11:32 AM 發表
婆婆,猫猫我来啦。。
等阵聚会记得影大头相啊..全身都得架...
原帖由 Luky123456 於 2008-9-28 12:18 PM 發表
看看看看
得奖了。
123456...

奖金楼过了啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-28 12:24 PM 發表

123456...

奖金楼过了啊..
你出街扮靓靓

回應 qqbubu 第 31041 篇文章

无扮靓靓啊... 今晚见...
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 07:23 AM 發表
叫婆婆1人1Mil
wow.... you two really rob it la~~~
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 03:31 PM 發表
Chuu.我们成功啦。我刚才将1Mil Transfer 给阿水了。等他分给我们啦。
haha.... congratulation to you two o~~~
have win how many in football a???
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 03:47 PM 發表
total lost 200k. You?
i lose almost 300k lo~~~ more than you a~~~
i go lo~~~ later cu again~~~
chuu & chfong : 1 mil share with u 2 la ^^

chuu          2008-9-28 10:02 AM          TVB 333333 元                    積分轉出
chfong2         2008-9-28 10:02 AM         TVB 333333 元                 積分轉出