返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 01:21 AM 發表
要叫婆婆给大份点。熬了一晚通宵要买好野保下身
有冇咁嚴重啊
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 01:23 AM 發表
叫婆婆1人1Mil
婆婆會肯嗎?..........
原帖由 chfong2 於 2008-9-28 01:25 AM 發表
我要睡了。
good "morning" la
我都要去訓啦...........88

回應 h2o 第 31011 篇文章

water
nenek bangun
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 08:34 AM 發表
nenek malas,mahu tidur banyak macam babi!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
恭喜...水弟中奖金楼...

100万我bank in 给咗chfong...

他会份给你架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 08:34 AM 發表
tak ada gambar
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-28 09:38 AM 發表
nenek malas,mahu tidur banyak macam babi!
你应该无事啦..今日下午要去聚会啊,玩得开心D..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-28 10:01 AM 發表
恭喜...水弟中奖金楼...

100万我bank in 给咗chfong...

他会份给你架
早呀亞婆, 又不帶眼鏡做工, 又搞錯
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-28 10:03 AM 發表

你应该无事啦..今日下午要去聚会啊,玩得开心D..
我是不能再睡而已!头很痛啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:07 AM 發表

早呀亞婆, 又不帶眼鏡做工, 又搞錯  
是啊..明明是水弟中咗..我bani in给 风少啊....